چون پرولاکتین خونت بالا بوده و با مصرف رازیانه بالاتر رفته
از پرولاکتین دادم پایین بود
استرادیولم همین طور
ولی اف اس اچ بالا بود
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
من برای موی زائد زیبایی پوست تناسب اندام منظمی پریود میخورم
عزیزم منم یه مدت خیلی وقت پیش مصرف کردم....ولی اخرش به این نتیجه رسیدم که خیلی فرق طب سنتی و اسلامیه....طب سنتی یه وقتایی تو یه چیزایی زیاده روی میکنه مثل همین رازیانه....مثل گرمیجات.....کبدو میزنه داغون میکنه
ولی طب اسلامی خطاش نزدیک به صفره
چون طب ائمه هستش
از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
برای پوست و زیبایی اندام ها هرکدوم جداگونه داروی خوراکی و مالشی داره طب اسلامی.....
هیچیو کلی نمیگه برا هرچی با بررسی دقیق تجویز میکنه
از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای
اگه با طب اسلامی میخوای پیش بری برو پیش نمایندگی تبریزیان تو شهر خودتون داروی هر مشکل هرمونی زنانه ...
رفتم
داروهاش خیلی بدمزن
مرزنجوشو جامرو تازه تموم کردم به زور میخوردم اونم
سودابرشو که دیگه نگم چه قد بدمزس
همه داروهاشو نمی خورم
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
من مامانم واسه سنگ کلیه چند ساله داره دارو میخوره دکتر بهش گفت کلیه کلن سنگ سازه کاری نمیشه کرد شاگرد تبریزیان یه مقدار داروگیاهی با دوتا جامع بهش داد دوشب خورد مزه زهرمار داشت سنگ ۴mm خورد شده هنوز بهد سه ماه سنگ نیورده خداروشکر
نه عزیزم اثر داره ولی ممکنه ضرر هم بزنه و اثرش کامل نیست
مثلا من برای پلی ویستیک خوردم، پریودم کمی تنظیم تر شد ولی اصلا کیستا تکون نخوردن