2777
2789
عنوان

همه کمک

129 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها کمک کنید لطفا خودم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه....

اول خودمو بگم که دائما مریضم😐

حالا چند روز پیش کلیمو عمل کردم و تواین مدت کلا شوهرم خیلی کمکم کرده از مراقبتاش نسبت به خودم و نگه داشتن بچه و کار خونه و همه چی میخوام ازش تشکر کنم ولی یه تشکر قشنگ به متن قشنگ براش بفرستم لطفا اگه متن قشنگی برای تشکر دارید برام‌بفرستید،پیشاپیش ممنونم😘

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
بنظر من دنبال متن کلیشه ای نباش هرچی دلت میگه بنویس بده بهش یا پیام بده یا مثلا یه شب شام حسابی بپز ...

اینکارارو کردم،ولی میخوام روعکسش یه متنم براش بزارم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم

من بلد نیستم دوستت نداشته باشم

بلد نیستم حرف دلم را نگویم

حتی بلد نیستم نگویم می خواهمت وقتی می خواهمت

بلد نیستم نخندم وقتی باتوم

حتی اخم کنم وقتی ناراحتم

من هیچ کار مهمی را بلد نیستم جز دوست داشتن تو

گر آخرین فریب تو ای زندگی نبود....اینک هزار بار رها کرده بودمت😭😭😭
من بلد نیستم دوستت نداشته باشم بلد نیستم حرف دلم را نگویم حتی بلد نیستم نگویم می خواهمت وقتی ...

مرسی عزیزم😘

کوتاه میگویم دوستت دارم، اما از دوست داشـتـنـت کـوتـاه نـمـی آیم،ای بهترین....

(همراهم، یا دلیل زنده بودم یا فرد زندگیم یا....) 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

همسر  عزیزم همراه زندگیم!

بعضی وقت ها بعضی افراد کارهایی انجام می دهند که فکر کردن به آن ناخوآگاه لبخندی زیبا را روی لبهایت می نشاند.

دوست دارم آن لبخند های بیگاه را و آن بعضی ها را.

ازت متشکرم بابت لبخندهایی که به من هدیه کردی.

کاش میتواتستم تمام لحظه هایی که چون سرو در کنارم ایستادی و با شور و شوق عشقت مرا سیراب کردی را جبران کنم.

بهترین درود ها و دعاهای خیرم بدرقه ی راهت عزیزم😍

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
کوتاه میگویم دوستت دارم، اما از دوست داشـتـنـت کـوتـاه نـمـی آیم،ای بهترین....  (همراهم، یا دل ...

مرسی عزیزم

همسر  عزیزم همراه زندگیم! بعضی وقت ها بعضی افراد کارهایی انجام می دهند که فکر کردن به آن ناخوآ ...

مرسی عزیزم عالی