شک نکن هر وقت تا اخر عمرت عروسی ببینی یا بری حسرت میخوری ادم دور دنیارم بچرخه لباس عروسم بپوشه عکس بگیره باز جای دور دور و رقص عروسی رو نمیده یه باره تو عمر
بله. دکتر هلاکویی میگه یه جشن کوچیک بگیرید.حتی ر حد مهمونی کوچک. چون اینطوری همه میفهمند عروسی کردید و یه جور اعلام عمومی هم محسوب میشه.
فبای آلاء ربکما تکذبان پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
به نظر من واقعا تو این گرونیا برا اونایی که سختشونه عروسی بگیرن نگیرن بهتره حیف نیس برین زیر قسط و قرض واس خاطر ی سری ادم که بیان و بخورن و ایراد بگیرن .من خودم اصرار داشتم که حتما باید عروسی بگیریم فک نیکردم خرجشو پدرشوهرم میده ولی بعدا خودمون همه مخارجشو پرداخت کردیم کادو ها رو هم برداشتن ندادن به ما اینقد پشیمون شدم که خدا میدونه
من عروسی نگرفتم .لباس عروس اتلیه ام نرفتم .اره تو دلت میمونه به شدددت .من تازه خودم ننیخواستم ولی الان نصف دعوا هام سر این فضیه است.یه جشن کوچیک خانوادگی بگید حتما در حد فامیل های نزدیک یا حتی خانواده .فیلم نگیر ولی عکس بگیر از همه مهم تر لباس عدوس بپوش من همش بغض دارم
میتونید یه مهمونی کم تعداد بگیرید نیاز به 300 تا کارت دعوت ندارید. همین ایده لباس عروس و آتلیه عالیه ولی یه مهمونی کم تعداد تو خونه حالت رو بهتر میکنه. نیازی به تالار و تشریفات نیس.