2777
2789
عنوان

عروسي

288 بازدید | 18 پست

بچه ها تو اين شرايط گروني واقعا گرفتن عروسي برا همسرم خيلي سخته ، پولشو نداريم با پول كادو هم چون ميدونم خونوادم كادو زياد نميدن جمع نميشه ، هر چی کلیپ تازه عروسا میبینم یا ارایش عروسا نمیدونم بضی وقتا خیلی دلم میکشه که منم عروس بشم ، تازه خودمم اولش ب همسرم گفتم عروسی نمیخامو قرار شد اتلیه بریم و لباس عروس بپوشم ، حالا با این اوصاف بنظرتون اگه جشن نگیرم تو دلم میمونه پشیمون میشم ینی؟ 

یه عروسی جمع وجوربگیر.

پول میادجاشومیگیره ولی بعدانمیتونی عروسی بگیری

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخیر،من نگرفتم خیلیم خوشحالم که ازین خرجای الکی نکردیم الان خ توزندگی از اشناهامون جلوییم چون نه قرضی داریم نه فشاربه همسرم اومد

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

شک نکن هر وقت تا اخر عمرت عروسی ببینی یا بری حسرت میخوری ادم دور دنیارم بچرخه لباس عروسم بپوشه عکس بگیره باز جای دور دور و رقص عروسی رو نمیده یه باره تو عمر

خدایاشکرت

با خودتون باید کنار بیاید و تصمیمی بگیرید ک بعدا  تحت هیچ شرایطی پشیمون نشید !

من شخصا  لباس عروس و آرایشگاه و آتلیه  برام کافیه و باهاش خوشحال میشم!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بله. دکتر هلاکویی میگه یه جشن کوچیک بگیرید.حتی ر حد مهمونی کوچک. چون اینطوری همه میفهمند عروسی کردید و یه جور اعلام عمومی هم محسوب میشه.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

تو که آرايشگاه و لباس عروس و آتلیه میخوای بری، ی مهمونی کوچیک قد 100 نفر، 50 تا شما، 50 اونا فقط فامیل درجه یک با دوتا باند هم بیار. 

خدایا مراقب جوجه کوچولوی تو دلم باش. خدایا به همه طعم مادر شدن رو بچشون. امین😊

به نظر من واقعا تو این گرونیا برا اونایی که سختشونه عروسی بگیرن نگیرن بهتره حیف نیس برین زیر قسط و قرض واس خاطر ی سری ادم که بیان و بخورن و ایراد بگیرن .من خودم اصرار داشتم که حتما باید عروسی بگیریم فک نیکردم خرجشو پدرشوهرم میده ولی بعدا خودمون همه مخارجشو پرداخت کردیم کادو ها رو هم برداشتن ندادن به ما اینقد پشیمون شدم که خدا میدونه

من عروسی نگرفتم .لباس عروس اتلیه ام نرفتم .اره تو دلت میمونه به شدددت .من تازه خودم ننیخواستم ولی الان نصف دعوا هام سر این فضیه است.یه جشن کوچیک خانوادگی بگید حتما در حد فامیل های نزدیک یا حتی خانواده .فیلم نگیر ولی عکس بگیر از همه مهم تر لباس عدوس بپوش من همش بغض دارم 

این که انقد داری درک میکنی شرایط رو خیلی خوبه.

میتونید یه مهمونی کم تعداد بگیرید نیاز به 300 تا کارت دعوت ندارید. همین ایده لباس عروس و آتلیه عالیه ولی یه مهمونی  کم تعداد تو خونه حالت رو بهتر میکنه. نیازی به تالار و تشریفات نیس. 

خوشبخت باشی

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤