2777
2789
عنوان

بی بی چک!!!!

151 بازدید | 10 پست

سلام دوستان، میشه کمک کنین... من حدودا دو ماه پیش رابطه داشتم، بعدش قرصم خوردم و شش روز بعد پریود شدم. شش روزم طول کشید. بعد تقریبا یک ماه، تقریبا سر وقت پریود شدم باز. اما بعد از تموم شدنش خیلی حالم بد شد، سردرد، تکرر ادرار، حالت تهوع مخصوصا شبا. مسخر اس اما شک کردم و بی بی چک گذاشتم منفی شد.. بعد از ده روز حال تهوع و بی اشتهایی بیشتر شد، باز بی بی گذاشتم و منفی شد. حالا نمیدونم چرا انقد مضحک استرس بارداری گرفتم! هنورم حالت تهوع هست اما خیلی کم شده... کسی تا حالا این مشکل رو داشته؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم قرص خوردی بعدشم پریود شدی دیگه نی نی کجا بود؟خیالت راحت تلقین نکن بیخیال باش

فک کنم همین تلقین باشه! چون مگه میشه بعد پریود بازم باشه! از بس اعصابمو بهم ریخته... الان حاملگی کابوسه واسه من. 😂

فک کنم همین تلقین باشه! چون مگه میشه بعد پریود بازم باشه! از بس اعصابمو بهم ریخته... الان حاملگی کاب ...

بله من دوستم تا4 ماهگیش نمیدونسته بارداره چون هرماه پریود میشده

شماهم ازمایش بدی ضرر نداره

بله من دوستم تا4 ماهگیش نمیدونسته بارداره چون هرماه پریود میشده شماهم ازمایش بدی ضرر نداره

چون من الان واقعا دیگه هیچیم. نیست حتی  حال تهوعی که داشتم. فقط استرس  مونده باهام... تقریبا 10-12 روز دیگه ام باید پریود شم.