2777
2789

من هم اولین بارداری هم دومی ک الانه البته الان دکترم گفت خیلی کوچیکه خودم خواستم مث اولی امپول پرولوتون بزنم میره تا قبل هفته 20

خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم دستتو گرفتمو فهمیدم عاشقت شدم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من هم اولین بارداری هم دومی ک الانه البته الان دکترم گفت خیلی کوچیکه خودم خواستم مث اولی امپول پرولو ...

ب من شیاف و آمپول پروژسترون داده این آمپول شما واسه چیه؟ چه مقدار بود واس من ۱.۵ سی سیه من نمیدونم این مقدار کمه یا زیاد دکتر خودم گفت اصلا نگران نباش ولی دکتر سونوگرافی ی مرد بود گف دعا و استراحت ترسوندم

ب من شیاف و آمپول پروژسترون داده این آمپول شما واسه چیه؟ چه مقدار بود واس من ۱.۵ سی سیه من نمیدونم ا ...

خوب استراحتو ک حتما میگن من برگه سونومو پیدا نکردم ببینم چقدره ولی اگر بزرگم باشه با نداشتن نزدیکی و فعالیت زیاد نداشتن و همون شیاف ک مث امپوله ولی خارجیش بهتر میگن گیر نمیاد امپولش ک ازهمه بهتر حل میشه 

ب من شیاف و آمپول پروژسترون داده این آمپول شما واسه چیه؟ چه مقدار بود واس من ۱.۵ سی سیه من نمیدونم ا ...

در ضمن سونوگرافا دوسدارن استرس بدن یا اطلاعاتی ندارن فقط حرف دکترتو گوش کن منم امپولرو نصفه میزنم 

در ضمن سونوگرافا دوسدارن استرس بدن یا اطلاعاتی ندارن فقط حرف دکترتو گوش کن منم امپولرو نصفه میزنم&nb ...

من روزی ۱ آمپول دارم تا ۱۰ روز فعلا ۳ تاشو زدم آرامش دارم و سپردمشون ب خدا خودش مراقب همه چی هست

من روزی ۱ آمپول دارم تا ۱۰ روز فعلا ۳ تاشو زدم آرامش دارم و سپردمشون ب خدا خودش مراقب همه چی هست

ایشاله خدا ک داده خودشم برات حفظش میکنه عزیزم روزی ی دونه ک میزنی ک دیگه بچت سفته سفت میشه نگران نباش 

در ضمن سونوگرافا دوسدارن استرس بدن یا اطلاعاتی ندارن فقط حرف دکترتو گوش کن منم امپولرو نصفه میزنم&nb ...

شما خونریزی هم کردید؟ من فقط یک بار خونریزی قرمز داشتم و بعد از اون همش لک و ترشح قهوه ای گاهی روشن گاهی تیره دارم ولی کمتر شده الان ک روزی ی آمپول میزنم و ۲ تا شیاف ولی میخوام شیاف خارجی پیدا کنم البته من معقدی استفاده میکنم خارجیش هم میشه معقدی استفاده کرد یا باید حتما واژینال باشه؟ دکتر ب من گف فعلا واژینال استفاده نکن خودش باعث خونریزی میشه

شما خونریزی هم کردید؟ من فقط یک بار خونریزی قرمز داشتم و بعد از اون همش لک و ترشح قهوه ای گاهی روشن ...

دکترت دکتر خوبیه درست گفته مقعدی ،ن من ن بارداری اول ک بزرگ بود نه الان خونریزی نداشتم بارداری اول ترشح زیاد داشتم الان نه ،اگر خونریزی داشتی اصلا فعالیت نکن استراحت کن وداروهاتو استفاده کن من از ته دلم واست میخوام بچت صحیح وسالم بیاد تو بغلت در ضمن ما ی همسایه داریم سربارداری اول من ترسیده بودم از اسم هماتومو حرفای رک دکترم میگفت سر پسرش کلشو خونریزی داشته میگفت هماتومو خونریزی خوشکلی جنینای پردردسره ، بعضی از حرفای نسل قبلی رو من قبول دارم خیلی چیزاشون تجربیه ولی ریشه علمی داره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز