2777
2789
سلام عزیزم دکتر واسه من سرترالین و کلومیپرامین تجویز کرد اره خیلی نسبت ب قبلم بهتر شدم من ۶ماهه که ...

کی ترک داروها رو شروع میکنین؟

من شوهرم تازه می خواد دارو بخوره

میترسم ترکش سخت باشه 

به نظرتون دارو بخوره یا فقط مشاوره؟

وسواستون بهتر شد من شش ماهه درگیرشم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با ‌‌‌‌‌‌‌‌کرونا وسواس شدم دیگه یواش یواش دارم‌ توهم میزنم.....خونمو گرد و خاک برداشته حتی نمیتونم. دستمال بکشم میکم‌ویروس رو‌پخش میکنم .فقط وسواس شستن دستام رو دارم و همه جا رو‌کثیف میبینم تو‌خونه خودم بالای پنجاه بار. دست میشورم هر وسیله ای بخریم پدرشو‌در میارم با شستشو .......حاظر نیستم وسیله از بیرون بیاد

دیگه  با همسرم دارم اختلاف پیدا میکنم تو‌رو‌خدا من چکار کنم

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
عزیزم سوالت چیه من داروسازم اگه بتونم کمکت میکنم

سلام من برادرم دچار زنگ گوش شدن و علت اصلیه مصرف شون هم بیماری پانیک بوده.

میخوام بدونم از عواض این دارو بوده؟واینکه داروشون رو عوض کنن این زنگ گوش حل میشه؟

حتی mri مغز هم دادن و دکتر گوش هم رفتن ولی هیچ کس نمیفهمه چرا اینطور شده و اینکه خوب میشه یا نه

لطفا راهنمایی کنین

من از وقتی کلومیپرامین‌میخرم‌همش یه گوشه افتادم یه هفته ای هست میخورم میگن اولش هالو بد تر میکنه درس ...

من تازه شروع کردم برای وسواس فکری شدید میشه بگید بعد چندوقت حالتون بهتر شد؟؟؟

سلام دوستان من متاسفانه شیره مصرف@میکنم و هرشب تو خواب بهم حمله دست میده مث خفه شدن و حالت روح از بدن جدا شدن و ترس و کابوس و...عضلاتم منغبض میشه احساس میکنم رفلاکس شدم و حتی در بعضی موارد با چنتا بادگلو حالم خوب میشه ...وقتی حالت نعشگی دارم ناخودگاه مغزم درگیر میشه و شلوغی ذهن پیدا@میکنم...واسه درمانش پیش دکتر رفتم و اون بهم کلوپرامین و لگزاتال ۲۰ وجینکورا تجویز کرد...منم شب اول و دوم استفاده کردم فرداش خیلی اذیت بودم و به نور و کوچیک ترین صدا بسیارحساس یودم و حوصله چیزیو نداشتم...اینم اضافه کنم ک وقتی شکمم خالی یا گرسنه میشم به شدت دستو پام میلرزه و احساس قشی میکنم...لطفا لطفا لطفا از تجریباتون واسم یگین درمورد این مشکل تا بتونم رفعش کنم..ممنون

بله عزیزم جز خط اول درمان وسواس هست معمولا تاثیرشو یک ماه بعد از مصرف دارو نشون میده

عزیزم میشه درخواستمو بپذیری؟؟؟

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤
بله عزیزم اگر متخصص اعصاب و روان تجویز کرده حتما استفاده کن تا درمان بشید. چون وسواس فکری آزاردهند ...

دکتر ممنون منم همین مشکل رو دارم

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍
من تازه شروع کردم برای وسواس فکری شدید میشه بگید بعد چندوقت حالتون بهتر شد؟؟؟

عریزم من ده ساله این مشکل رو دارم اصلا حل نمیشه و هر روز بدتر میشه تازه یک هفته ای درمان رو با یه دکترشروع کردم با همین دارو

به خاطر یه پنجاه تومنی یه معامله میلیاردی رو بهم نزن👍