2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

استرس نگير عزيزم حتما تشكيل ميشه با فكراي منفي هم الكي زندگي رو برا خودتو همسرت تلخ نكن...همه چيزو بسپار به خدا كه چاره ساز همه چيزه😊

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بعضی دکترام مرض دارن هی میفرستن سونو . من واسه همین دکترمو عوض کردم . هر دو هفته بیخودی سونو میفرستاد . فکر میکردم مشکلی دارم . عوضش کردم راحت شدم . شایدم قلبه بچت تشکیل شده بوده الکی خواسته دوباره بری

از همون روز اول استرس میگیرم رفع میشه دوباره استرس ی چی دیگ رو میگیرم😁

همش دنبال چیزی نگرد استرس بگیری عزیز دلم خدایی ک اراده کرده داده انشاالله خودش حفظ میکنه فالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین