2777
2789
عنوان

درمان سرطان

1791 بازدید | 6 پست

بیماری ها و کلا سرطان اسمش ترسناکه و این ترسناکه علتش صنف پزشکا و دکترا هستن که برای صنعت دارو و ..ادم ها رو مثل موش ازمایشگاهی و کیسه پول  میکنن، کمبود اکسیژن خون ،کمبود ویتامین دی ،سی و نفرت و استرس و  اسیدی شدن ِ بدن ،عوامل ایجادش هستن . .یک فایل دارم ک اینگلیش هست و کلی بیمار درمان شدن و در اون  دکترشون  میگه که همه ی سرطانها قابل درمان هستند از دو تا شانزده هفته .بدون اینکه شیمی درمانی و جراحی بشه ،چون واقعا مضرهستند .فقط خصوصا در دوره ی درمان  برنج و گوشت و ماست و شیر و چیزای صنعتیو بذار کنار و بجاش تا میتونی انواع اب سبزیجات ، میوه جات خام  بخور  با معدهدی خالی تاکید میکنم که میوه و سبزیجات باید با معده ی کاملا خالی و گرسنه خورده بشه تا جذب بشه .نه نون و برنج و غذاهایی که میخوریم ..اونا را باید گذاشت کنار .بشین تو هوای ازاد و نیم ساعت تنفس ِ شکمی ِ عمیق ولی طولانی اهسته بکن ،تنفس پرایاناما  یا ساتورایی بهتره .همراه با لبخند  .  مدیتیشن ِ لبخند و تنفس و سکوت  هر روز هر ادمی باید جزو برنامش باشه .بعدشم  روزانه  سه مرتبه  ی صبح ظهر  شب بجای آب ِ شیر، اب مقطر و یا پاکیزه شده همراه با مخلوط نمک و لیموی تازه برای اوکی کردن فعالیت الکترولیتی بدن .ولی مهم ترین چیز افتاب گرفتن هست (بدونِ لباس و کِرِم )مستقیما پوست لُخت بدنت را زیر افتاب از پنج تا یه ربع بذار  یعنی چیزی که افتاب گرفتن میده .هیچ قرص و ویتامین دی ای نمیتونه بده .حتی تمام ریزش مو ها بخاطر افتاب نکرفتن و رشد ِ  انگل ها ی دمودکس و ..اندروژن ..من تمام موهام با افتاب گرفتن در اومد ..خیلی خوشحالم از اینکه فهمیدم هر مشکلی که بوجود میاد درمانش فقط و فقط تو طبیعت هست .راستی کتاب شفای زندگی از لوییز هی را بخونید که خودشم سرطانش را درمان کرد و اخر کتابش علت پدید اومدن ِ هر بیماری رو نوشته.و داستان خودش را هم همینطور.

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام. بله من هم شنیدم که درمان های سخت این بیماری اینطور که این مطالب میگن بیشتر به خاطر چرخه خرید و فروش دارو و چرخه پول برای هزینه های درمان هست. وگرنه این بیماری راه های دیگه و کم خطر تر برای درمان داره. البته به این توجه کنید که شما که گفتید آب سبزیجات و میوه و ... ما متاسفانه میوه و سبزیجاتی نداریم که مواد زیانبارش کمتر از موار مفیدش باشه. پر شدن از کود های شیمیایی و انواع آفت کش ها.... مگر اینکه خودت جایی بکاری یا از کسی که اطمینان داری از این مواد شیمیایی استفاده نمیکنه به دست بیاری. متاسفانه اگه کمترین آشنایی با کشاورزی و باغ داری و تهیه و تولید مواد غذایی داشته باشید خواهید دید که مضرات اونها بیشتر از فوایش هست.

البته بحث طولانی میشه والا کلی مطلب در این مورد هست.

در هر صورت بابت این تاپیک مفید ممنونم.

زندگی هنگامه فریادهاست .... سرگذشت درگذشت یادهاست
سلام. بله من هم شنیدم که درمان های سخت این بیماری اینطور که این مطالب میگن بیشتر به خاطر چرخه خرید و ...

سلام متوجه هستم .ولی اطرافیان با همین روش پیشنهادیم و  درمان شدند .

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۲ نفر از خویشاوندان نزدیکم بر اثر همین بیماری از دنیا رفتند البته با کلی رنج و عذاب. لطفا روش خودتون رو ساده و شفاف بفرمایید تا اگه کسی لازم داشت با یه سرچ تو اینترنت یا پیشنهاد کسانی مثل ما که این مطالب رو میخونن، بهشون کمک بشه.

من شنیدم کسانی این بیماری مهلک رو شکست دادن اما خیلی به ندرت. لطفا اطلاع رسانی بیشتری کنید

زندگی هنگامه فریادهاست .... سرگذشت درگذشت یادهاست

خدا خیرتون بده که اطلاع رسانی میکنید راه های زیاد و کم هزینه و کم ضرری هست که بشه بیماریهای سخت رو شکست داد

طب اسلامی آیت الله تبریزیان با سرطان مثل یه سرماخوردگی ساده برخورد میکنه و خیلی راحت خوبش میکنه به لطف خدا

من چون خودم تو موارد زیادی  از این طب استفاده کردم و درمان شدم اومدم تو نی نی سایت عضو شدم که به بقیه هم پیشنهادش بدم برای انواع اقسام بیماریها.....اما انقدر بعضیا تنگ نظرن و بد باهام برخورد کردن که حالم از خودم که اسم انسان رومه بهم خورد.....بهم انواع تهمتای تبلیغ و شیادی و همه چی زدن ولی خدا از قلب آدم خبر داره فقط

شماهم خدا خیرتون بده واقعا که تاپیک زدید انشاالله نیازمندا ببینن و استفاده کنن

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز، اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی، درست مثل آب کردن کوه یخ با "ها" است...چاره ای نیست؛ باران هم باشی، برای کاسه های وارونه کاری نمیشود کرد -الهی قمشه ای

واقعا دیگه الان اغلب سرطان ها درمان میشن و نباید نا امید شد...

فقط بیمار باید روحیه شو حفظ کنه و برای درمان پیش دکتر خوبی بره، مرکز درمان سرطان آروین خیلی داره خوب کار میکنه برای سرطان و خیلی در موردش تعریفای خوبی شنیدم

این هم آردس: تهران – فلکه دوم صادقیه – ستارخان – بلوار شهدای صادقیه – کوچه پرویز – پلاک 15 – طبقه ششم- 02144285617

واقعا دیگه الان اغلب سرطان ها درمان میشن و نباید نا امید شد... فقط بیمار باید روحیه شو حفظ کنه و ...

اره منم هم تعریف این مرکز درمان سرطان اروین رو زیاد شنیدم خیللی ارشون خوبه خدا خیرشون بده این همه ادم مریض نا امید رو به زندگی برگردوندن . شنیدم تجهیزات به روزی هم دارند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز