2777
2789
مثلابگیداز اثرات دعا وکارای معنوی یا خوردن هرچیز و انجام دادن هرکار چطور رو جنین اثر میذاره
بنده الان یک مادرم!درخدمت شمام
پنج ماه انتظار...20سالمه
خانمی در مورد ارامش در بارداری من خیلی معتقدم چون رو بچههام اپراتشو دیدم واونی که بیشتر مراعات کردم خیلی ارومترو صبور تره من سر دخترم زیارت عاشورا هر شب خوندم و سه بار قرانو ختم کردم وبسیار موپر بود از همون اول تا الان که 16 ماهه شده کتاب ریحانه بهشتی رو بگیر و بخون اگه همشم نمیتونی هر چیو میتونی اجرا کن عزیزم بخدا تربیت از قبل از بدنیا اومدن بچه شروع میشه
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوتم سرچ کن تو جستجو اثرات دعا روی جنین تایپیکش هست ومیتونی بخونی و استفاده کنی امیدوارم مامانه خوبی مامانه مهربون
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
2803
2804