شش هفته باردارهستم لکه بینی داشتم رفتم دکتر سونوگرفت گفت قلب نداره باید سقط کنی بعدش خودم ۴تاقرص میزوپروستول واژینال استفاده کردم خونریزی ودرد شدید ولی سقط نشد دوباره رفتم دکتر امپول اکسی توسین ۳تاداد ویه امپول دیگه از اون ۱۰تا الان دوروزه امپول میزنم خونریزی قطع شده کسی تجربه ای داره کمکم کنه لطفا دیگه نمیتونم دکتر برم
طفلکی دلم که ازدلت چه ساده ضربه خورد حیف از اون همه علاقه حیف از اون همه گذشت حیفه ازعمر من که باتورفت ودیگه برنگشت
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
گلم سواد داری یکم تحییقات کن راجب قلب و نحوه تشکیل اعضایه بچه
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
زود بوده خیلیا 6 هفته قلب ندارن تا 8 و 10 تشکیل میشه
درضمن دکترت شاید فرزند یا خواهر شهیدی چیزی بوده با سهمیه دکتر شده سواد مواد نداره ملت رو بدبخت میکنه
دیدم ک میگم توهینم ب بچه ها شهید نشه ولی خب متاسفانه خیلیا با بی سوادی ملت رو بدبدخت میکنن
من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
گفتم مگه الان اصلا قلب داره گفت باید تو شش هفتگی تشکیل بشه وقتی نشده دیگه تشکیل نمیشه
چ منگول بوده😀