2777
2789

تا هفت سال با مادرشه 

اگه پدر معتاد باشه یا نتونه از نظر مالی تامین کنه با مادرشه 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
تا هفت سال با مادرشه  اگه پدر معتاد باشه یا نتونه از نظر مالی تامین کنه با مادرشه

اگه مادرش کار نداشته باشه هم بهش میده؟

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مادرش کار نداشته باشه هم بهش میده؟

کار نداشته باشه اره میدن انگار 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
پونزده سالگی از مدارحضانت خارج میشه. هفت سال به بعدباپدره مگراینکه عدم صلاحیتش به دادگاه اثبات بشه

یکی از فامیلامونم زنش طلاق گرفت بچه رو هم دادگاه بهش داد تا هفت سالگی بعدشم چون پدرش سابقه زندان داشت زنه هم مهریه رو بخشید مرده حضانت کاملو بهش داد

اره اینم میشه اگه حضانتومردبده به خانم میشه اینوبایدخودشون به توافق برسن

بعد اینکه حضانتو داد مرده میتونه دوباره شکایت کنه بچه رو بگیره؟

بعد اینکه حضانتو داد مرده میتونه دوباره شکایت کنه بچه رو بگیره؟

باید محضرازش تعهد بگیرین اونم بستگی به این داره بتونه باز عدم صلاحیت شمارو اثبات کنه مثلا خدای نکرده معتاد شده باشه طرف یا ازعهده هزینه هابرنیاد یابدرفتاری کنه بابچه اونم خیلی سخته بعد دادن حضانت

باید محضرازش تعهد بگیرین اونم بستگی به این داره بتونه باز عدم صلاحیت شمارو اثبات کنه مثلا خدای نکرده ...

من نیستم گلم.. واسه واسه یکی از آشناهدم پرسیدم