2777
2789
اخی عزیزم انشالله ک خدا قسمتت کنه و زودتر حامله بشی  من دوماه بعد سقطم باردار شدم ک اینم دختر ...

خدا رو شکر یه پسر کوچولو دارم دو سالشه. میخام دوباره باردار شم. دوتا رو اول سقط کردم بعد پسرم. این یکی هم الان یه هفته از سقط میگذره

آزمایش هات چیا بودن؟ هزینه اش چقدر شد؟؟ منم یک هفته است سقط کردم. دکترم گفت فعلا این آزمایشها لازم ...

نمیدونم آزمایشا رو الان یادم نیس. چون سه سال پیش دادم. اون موقع فقط آزمایشا سیصد هزار تومن شد. با یه سونوی رحم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم میاد پیشم میگه ماما نینی. وقتی حامله شدم به پسرم گفتم بابایی نی نی الان تو شکمه. میومد پیشم شکممو بوس میکرد و بغل میکرد. الانم همون کارا رو میکنه. عاشق نینیه. 

نمیدونم آزمایشا رو الان یادم نیس. چون سه سال پیش دادم. اون موقع فقط آزمایشا سیصد هزار تومن شد. با یه ...

اها مرسی. 

خداروشکر یک پسر دارید. خدا براتون حفظ کنه انشاءالله به زودی خدا یک خواهر یا برادر ناز هم برای پسرتون بهتون بده

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏