هاپولو مدیر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 196 عنوان سقط جنین | مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 48 پست جنین شش هفته ای که سقط بشه معلوم میشه که دختره یا پسر.؟ 1397/09/12 | 18:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاپولو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 196 اخی عزیزم انشالله ک خدا قسمتت کنه و زودتر حامله بشی من دوماه بعد سقطم باردار شدم ک اینم دختر ... خدا رو شکر یه پسر کوچولو دارم دو سالشه. میخام دوباره باردار شم. دوتا رو اول سقط کردم بعد پسرم. این یکی هم الان یه هفته از سقط میگذره
هاپولو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 196 آزمایش هات چیا بودن؟ هزینه اش چقدر شد؟؟ منم یک هفته است سقط کردم. دکترم گفت فعلا این آزمایشها لازم ... نمیدونم آزمایشا رو الان یادم نیس. چون سه سال پیش دادم. اون موقع فقط آزمایشا سیصد هزار تومن شد. با یه سونوی رحم.
هاپولو مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 196 پسرم میاد پیشم میگه ماما نینی. وقتی حامله شدم به پسرم گفتم بابایی نی نی الان تو شکمه. میومد پیشم شکممو بوس میکرد و بغل میکرد. الانم همون کارا رو میکنه. عاشق نینیه.
nazanin00 عضویت: 1396/12/10 تعداد پست: 2719 نمیدونم آزمایشا رو الان یادم نیس. چون سه سال پیش دادم. اون موقع فقط آزمایشا سیصد هزار تومن شد. با یه ... اها مرسی. خداروشکر یک پسر دارید. خدا براتون حفظ کنه انشاءالله به زودی خدا یک خواهر یا برادر ناز هم برای پسرتون بهتون بده خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد. خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏