2821
2789
عنوان

دعوای حسابی

346 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها از شوهرم دلگیرم چون برای هرجا رفتن هس باید التماس واجازه بگیرم 

شب قبلش بهش گفتن دورهمی خونه خواهرم فرداست میخام برم هزار تا غر زد

اخرش با خنده گقتم باشه کنسلش کردم اخرش گفت کی گفت کنسل کنی اون لحططططه گوشیش زنگ خورد وبحث به چیز دیگه کشیده شد فرداش رفتم اس دادم من خونه خواهرمم آلان بشدت دعوا کرد کلی دادو بیداد چه کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عاقل خیلی سخته اینجوری 😔😔😔😔ب نظرم بحثو کش نده اصلا ولش کن بزار دعواهاشو بکنه تو که رفتی مهمونی خوش بگزرون هرچیم گفت نشنیده بگیر 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

شوهرمنم اخلاقش اون جوریه اشکال نداره ناراحت نباش اگه میخوای دعوا بالا نگیره اومد چیزی نگو بزار خودش حرف  باز کنه هیچی نگو انگار که اتفاقی نیفتاده بزار خجالت بکشه اگه گف بگو نرفتم کافی شاپ یا بازار یا هزار جای دیگه که بقیه زنا میرن دو دیقه رفتم خونه خواهرم غریبه که نیس منم حق دارم برمیگردم همیشه تو نباید دستور بدی که منم ادمم .

من نمیدونم بعضی زنا چرا اصلا از خودشون اسقلال ندارن مگه بچس برای هرجا رفتن باید از شوهرش اجازه بگیره چرا واقعا چرااااا

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
من نمیدونم بعضی زنا چرا اصلا از خودشون اسقلال ندارن مگه بچس برای هرجا رفتن باید از شوهرش اجازه بگیره ...

متاسفانه بعضی مردها زیادی احساس مردی میکنن واقعا متاسفم واسه خودمون

چند وقته ازدواج کردین؟

7سال با یه بچه اجازه نداد دانشگاهمو تموم کنم اویل نمیذات برم خونه پدرم الانم نهایتش هفته ای یکبار 

من اینقدر مستقل بودم که تنهای سفر میکردم گرچه بعد 7 سال دانشگاهمو شروع کردم ویه جورایی راضیش کردم ولی با خون دل

متاسفانه بعضی مردها زیادی احساس مردی میکنن واقعا متاسفم واسه خودمون

آره بخدا انقدر حرص میخورم زنای ایرانی چرا اینطورین طرف میگه من دوماهه پامو از خونم نذاشتم بیرون چون شوهرم سرکاره اجازه نمیده تنها برم بیرون خب یعنی چی؟یعنی مثلا من به عنوان یه زن بالغ خودمو اندازه یه بچه ۵ساله کوچیک کردم...آدم نهایتش به شوهرش اطلاع میده اقا من دارم میرم بیرون که درجریان باشه نه اینکه اجازش دست اون باشه 

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

عزیزم میری بیرون و دورهمی برمیگردی غذاش آماده هست ؟؟

مثلا دوست من همسرش خییییلی خیلی بهش گیر میداد یه بار نشستیم باهاشون حرف زدیم گفت با شماها میاد بیرون ساعت  شب برمیگرده غذا نداریم خونه به هم ریخته اس منم نمیذارم بیاد 

دوستم فکر میکرد شوهرش شکاکه یا بداخلاقه 

من خودم هر جا میخوام برم از صبخ قرمه سبزی یا یه خورشت میذارم ، خونه رو مرتب میکنم میرم شب برمیگردم برنج دم میکنم مثلا

حالا بگرد ببین مشکل شوهرت چیه