2777
2789

بنظرم مورد سیگار رو حتی قبل از اقدام باهمسرت اتمام حجت می کردی 

خسته نباشی😑😑

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا با کتابی یا دکتر اطفال می روید جلوش از دکتر سوال کن ایرادی نداره همسرم تو خونه سیگاربکشه ؟برای بچه مورد نداره؟

البته اگر حرف های شماروش کارساز نیست😞

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

جلونوزادوبچه هااصلانبایدایتکاروبکنه اینوک دیگه همه میدونن 

یرفعه ببرش باخودتت دکتداطفال جلوش بگوبزاردکتربهش بگه شایدازاون طریق قبول کنه 

من کلاحساسم بزاهمین درموردهرچیزی ک میگفتم شوهرم فک میکردچون زیادوسواسدارم مواظبم زیاداهمیت نمیدادتاک باخودم بردمش دکترهروقت ک بچمومیبرم دکترشوهررم میگم بیادراحت شدم همه چیزاروک لازمه اون میگه وچقدم گوش میده همینکاروکن 

وخدایی که بشدت کافیست

حداقل توخونه می تونه نکشه 

یابره توبالکن اگر دارید 

یه خط قرمز داشته باشه ...😓

یادتبلیغ تی وی افتادم

باباسیگار دود میکرد اخرش بچه اشم دود شدد😦

عزيزم باعث آلرژي ميشه بهش بگو بره تو بالكن بكشه

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

مرسی فکرکنم بهترین راه که خودمم خسته نکنم تصفیه هوا باشه ولی واقعن همه آلودگی هوا رو میگیره؟؟بعد باع ...

بله همه باکتری ها و الودگی های محیط خونه رو  بخودش جذب میکنه حتی برای جذب ویروس و آنفولانزا هم موثره. من خودمم دارم این دستگاه رو توی خونه...خداروشکر از وقتی دارم از این دستگاه استفاده میکنم خیلی راضی هستم و حداقل خیالم راحته دارم هوای سالم تنفس میکنم