2777
2789
عنوان

خواهر شوهههههههههر بلا

573 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها ما سه تا جاری هستیم،من جاری بزرگم،جاری کوچیکه خیلیییییی موذیه،هیچوقت خونه مادر شوهرم کار نمیکنه وقتی موقع ظرف شستن میشه یا کارای دیگه خودشو بایه چیزی سرگرم میکنه،خواهر شوهرمو مادر شوهرم خیلی بهش بها میدن،فرداشب خونشون مهمونیه بگین چجوری از زیر کار و ظرف شستن در برم،اخه مگه من کزتم که هروقت میرم اونجا باید غذادرست کنم سفره بندازم و جمع کنم،ظرفارو بشورم چایی و میوه هم بیارم البته این وسطا یکی هم شاید یه کمکی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم دیرتر برو رفتی هم بگو من خستم بشین سرجات مگه عروس باید خونه جاری و مادرشوهر کار کنه؟؟؟

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 

ما ۵ تا عروسیم خونه مادر شوهرم که میریم‌اونا میشینن ما کار میکنیم مادر شوهرمم میانسال رو به بالاس تقریبا فک کنم ۶۰ اینا باشه سنش البته اینم بگما ما همگی به یه اندازه کار میکنیم از تمیز کردن خونه تا شستن ظرفا و اینا اصلا ناراحت نیستم از این بابات اصلا واسه خودم عار میدونم من بشینم پیر زن کار کنه

تیکر نی نی کوچولوی من😍