سلام محیا جان من بهارم تو تاپیک ناباروریت عزیزم من همونی بودم که گفتم میخام برم زالو درمانی خاستم بگم منکه فکرمیکنم بدتر کردم مشکل واریکوسل شوهرمو با زالو درمانی فقط چند روز که زالو خون اون محل رو میخوره رگ هایه اون ناحیه خالی و ناپدید میشن اما به مرور کم کم در دو هفته اون رگها برمیگردن البته نمیشه گفت که برمیگردن ...چون از اول بودن فقط خون دوباره مثه قبل برمیگرده تو اون رگها که پدیدار میکنه رگهارو😔😔 من شوهرمو بردم زالودرمانی چند روزی اون رگها ناپدید بودن اما بعده چهار روز تمامه اون رگها نمیدونم به چه علتی ولی همه یه اون رگها حالا چسبیدن به یک بیضه😔😔 یعنی بدترشده قبلا زیر بیضه و پایین بودن و خیلی فاصله داشتن رگهاش تا خوده بیضه اما با زالو درمانی اخر که ما انجام دادیم اون رگها کاملا چسبیدم به یک بیضه ....این فککنم خیلی بدتر از قبل شده چون فککنم اون رگها خالی از خون شده حالت چسبندگی پیدا کردن و غیر قابل جداشدنه اون رگها خیلی ناراحت کنندس چون حرارت رگها تو کیسه بیضه به اندازه کافی مشکل ایجادمیکنه چه برسه که به خوده بیضه چسبیده باشن و خوده بیضه تحت شرایط رگ ها به مرور کوچیک میشه من خودم نزاشتم شوهرم بره عمل ولی بعده این اتفاق حتی جرأت نمیکنیم بریم دوباره سونو گرافی واسه واریکوسلش😢😢