2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خداربخواد و خودتم امید داشته باشی میشی،من با همین وضعبت دو بار باردار شدم،پیشنهاد خود پزشک همسر ...

عزیزم چرا گفتن بچه دار بشین بعد؟ یعنی ممکنه آسیب بزنه عمل؟ بعضیا عمل کردن وبعدش فورا بچه دار شدن .دکتر شوهرمم گفت همیشه واریکوسل مانع بارداری نیست ولی خب چون من هنوز باردار نشدم نمیدونم چه تصمیمی بگیریم

عزیزم چرا گفتن بچه دار بشین بعد؟ یعنی ممکنه آسیب بزنه عمل؟ بعضیا عمل کردن وبعدش فورا بچه دار شدن .دک ...

تست نطفه داد همسرم و همه چیش نرمال بود واسه ی همین گفت عمل لازم نداری تا وقتی وضعیتت همینه

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
خداروشکر .من ۱.۵ ساله باردار نشدم الان گفتن برمiuiنمیدونم واقعا چیکار کنم

فقط امیدت به خدا باشه و استرس نداشته باش و بیخیال باش،بالاخره از به راهی باردار میشی انشالله 😘

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
خداروشکر.زالو درمانی درد یا عوارض بدی که نداشت؟

نه فقط خونریزی زیادی داره بعدش.شوهرم نوارمیذاشت😂😂😂🙈🙈🙈🙈

نی نی سایتیای عزیز.خواهش میکنم..خواهش میکنم...خواهش میکنم....همدیگه رو قضاوت  نکنید.زود قصاوت نکنید.هیچکس جای دیگری نیست تا جای اون تصمیم بگیره و رفتار کنه.با یه متن کوتاه شخصیت طرف رو زیر سوال نبرید.چیزی که مینویسه فقط چیزیه که به شما میگه شما از درون ذهن اون هیییچ اطلاعی ندارید.خواهش میکنم همدیگه رو تخطئه نکنید.لطفا ...لطفا...لطفا..مودب باشید.چون همو نمیبینم دلیل بر گستاخی وبی ادبی نیست.

سلام  محیا جان من بهارم تو تاپیک ناباروریت  عزیزم من همونی بودم  که گفتم  میخام برم زالو درمانی خاستم بگم منکه فکرمیکنم  بدتر کردم مشکل واریکوسل شوهرمو با زالو درمانی  فقط  چند روز  که زالو خون اون محل  رو میخوره رگ هایه اون ناحیه  خالی  و ناپدید میشن  اما  به مرور  کم  کم  در دو هفته  اون رگها برمیگردن  البته نمیشه  گفت  که برمیگردن ...چون  از اول  بودن فقط  خون  دوباره مثه قبل  برمیگرده  تو اون رگها که  پدیدار میکنه رگهارو😔😔 من شوهرمو بردم زالودرمانی چند روزی اون رگها  ناپدید بودن اما بعده چهار روز تمامه  اون رگها نمیدونم به چه علتی  ولی  همه یه اون رگها  حالا چسبیدن  به  یک بیضه😔😔 یعنی بدترشده  قبلا زیر بیضه  و پایین  بودن  و خیلی فاصله داشتن رگهاش  تا  خوده بیضه  اما با  زالو درمانی  اخر  که ما انجام دادیم  اون رگها کاملا چسبیدم به یک بیضه  ....این فککنم  خیلی  بدتر  از قبل شده  چون فککنم  اون رگها خالی  از خون شده  حالت چسبندگی پیدا کردن  و غیر قابل جداشدنه  اون رگها خیلی  ناراحت کنندس  چون  حرارت رگها  تو کیسه بیضه به اندازه کافی مشکل ایجادمیکنه چه  برسه  که  به خوده بیضه چسبیده باشن  و خوده  بیضه  تحت شرایط رگ ها  به مرور کوچیک میشه  من خودم نزاشتم شوهرم بره عمل ولی بعده این اتفاق حتی جرأت نمیکنیم بریم دوباره  سونو گرافی واسه  واریکوسلش😢😢

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
سلام  محیا جان من بهارم تو تاپیک ناباروریت  عزیزم من همونی بودم  که گفتم  میخام ...

سلام عزبزدلم. جدی؟ حالا انشاالله که بهتر بشن همسرت.منم حالا شوهرم نمیره برا عمل .تومرکز ناباروری که گفتن شوهرم همه چیش خوبه رفتم پیش یه دکاردیگه فرستادمون اورولوژیست که متوجه شدیم واریکوسل داره یه طرفش.دکتر گفت نمیگم الان حتما عمل کن ولی عمل کنی بهتره تابیضه ات کوچیک نشه ... نمیدونم حالا یکم دارو داده بیشتر ویتامینه تا بعدببینیم چیکار باید کرد؟ شما نرفتین برا iui   یاivf؟

سلام عزبزدلم. جدی؟ حالا انشاالله که بهتر بشن همسرت.منم حالا شوهرم نمیره برا عمل .تومرکز ناباروری که ...

نه هنوز  عزیزم ...راستی عزیزم  میشه  تاپیکه  درمان  بارداریتونو  بترکونین؟😔😔  چون خیلی اونجا  درد و دل کردم  نمیخام شوهرم بخونه...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
نه هنوز  عزیزم ...راستی عزیزم  میشه  تاپیکه  درمان  بارداریتونو  بترکو ...

چطوری بترکونمش؟🤔شوهرتم میاد نی نی سایت ؟ من بلدنیستم چطور پاک کنم تایپیکو راهنماییم کنید چشم پاک میکنم

چطوری بترکونمش؟🤔شوهرتم میاد نی نی سایت ؟ من بلدنیستم چطور پاک کنم تایپیکو راهنماییم کنید چشم پاک می ...

ای قربوووونت بشم  دستت درد نکنه نه  از دهنم  در رفت  بهش یاد دادم حالا هی میگه  اسمه شو بگو تو اینتدنت بزنم بیام بخونم...حالا صبرکن  با نی نی یار حرف زدم گفته  باید چند نفر پیدا کنی تا اون  پست  هایی که حرف  زدی  رو  گزارش بزنن  و تو گزارش  بنویسن عدد پنج  ...گفته  اینطوری  من پاک نیکنم واست😔 حالا نگا میکنم انقدر حرف زدم  که واسه اینهمه ادم از کجا  پیداکنم