2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این کار تو مطب انجام میدن یا ارایشکاه 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

با پوستی سالم و شاداب به استقبال بهار بریم...... تو این طرح  ما یک پکیج سه جلسه ای گذاشتیم.

پوستتون تو  اسفند حسابی رسیدگی میشه و پاکسازی و ابرسانی میشه.. تمیز سالم و شاداب  به تعطبلات عید میرید.... معمولا تو تعطیلات رسیدگی به پوست کمتر میشه و مواد ارایشی هم بیشتر استفاده میشه واسه همین ما یک یا دو جلسه پکیج رو تو فرودین گذاشتیم که  دوباره پوست یه پاکسازی و ابرسانی حسابی بشه.... حالا  پیشنهاد ویژه ما چیه؟  شما فقط هزینه دوجلسه رو پرداخت میکنید و جلسه سوم براتون رایگان میشه.

تعداد افراد پذیرش شده در این طرح محدوده پس زودتر وقتتونو فیکس کنید.

09195959940

021 22353001 سعادت آباد میدان کاج

هزینه سه جلسه باهم فقط 250هزارتومان

یک فرصت فوق العاده ست 

من خودم وسوسه شدم برم تبلیغشو دیدم ، ولی تو کامنت ها دیدم و پرسیدم مراجعه کننده راضی نبوده برای یه فشیال ساده ۲۵۰۰ گرفته یعنی اینکه تا  زمانی که مثلا نتیجه بگیری باید بری ومانی بدی .... جوش صورت با دست میگیره تخلیه می‌کنه جاش میمونه خارش التهاب هزار میکروب ...‌ فقط درآمد هنگفتی داره تا ما خانوم های ساده زودباور هستیم