2777
2789
عنوان

دیشب

230 بازدید | 10 پست

دیشب یکم با شوهرم یکم بحثمون شد بهش گفتم فردا(یعنی امروز)بریم بیرون حرف بزنیم و وسایل بخریم گف باشه اماصبح میگه نمشه هرروز هرروز بریم بیرون به نظرتون چیکار کنم؟میاد دنبالم یانه به نظرتون؟یا چی بگم بیاد دنبالم!؟

حالا نخر چی میشه مگه بشین خونه حوصله داری خودتو کوچیک میکنی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا نخر چی میشه مگه بشین خونه حوصله داری خودتو کوچیک میکنی 

اخ تو‌خونه ک حرف میزنیم بحثمون میشه اما بیرون حرف بزنیم ارومیم وسایل هم بهانه هستش البته هم لازمه هم بهانه

اخ تو‌خونه ک حرف میزنیم بحثمون میشه اما بیرون حرف بزنیم ارومیم وسایل هم بهانه هستش البته هم لازمه هم ...

خب یاد بگیرید تو هر شرایطی مذاکره کنید

شاید یه موقع واقعا شرایط بیرون رفتن نداشتید، باید قهر بمونید؟

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
خب یاد بگیرید تو هر شرایطی مذاکره کنید شاید یه موقع واقعا شرایط بیرون رفتن نداشتید، باید قهر بمونید ...

عزیزم قهرنیستیم که درمورد یه چندتا چیز اختلاف نظر داریم باید حلش کنیم واس همین 

عزیزم قهرنیستیم که درمورد یه چندتا چیز اختلاف نظر داریم باید حلش کنیم واس همین 

کلا همیشه سعی کن با شرایط زندگی کنی

زندگی رو منوط به چیزی نکنی

این تجربه منه، اگر شوهرم حال خرید نداشته باشه، میگم بریم پیاده روی، حال اونم نداشت یه شام درست میکنم و بساط میوه می چینم بشینیم حرف بزنیم. نشد قبل خواب با آرامش صحبت میکنم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
کلا همیشه سعی کن با شرایط زندگی کنی زندگی رو منوط به چیزی نکنی این تجربه منه، اگر شوهرم حال خرید ن ...

خرید کردن و بهانه کردم ک بریم بیرون و باارامش حرف بزنیم و حل کنیم وگرنه نه قهریم نه چیزی فقط میخوام بیرون بحرفیم چون خودش دیشب گف فردا بیرون میحرفیم صبح زد زیرش موندم چیکار کنم بریم بیرون .چون تو خونه نمیدونم چرا اخرش بحثمون میشه وکار ب منت کشی میکشه