2777
2789
عنوان

سوال سیسمونی

210 بازدید | 18 پست

سلام دوستای مهربون، ببخشید من خیلی سوال میپرسم  امروز دارم میرم خرید سییسمونی، چراهمه میگن سرویس بیست تکه نخرم؟ آخه داخلش همه چی هست، اگه بخوام  جدا پیش بند و کلاه و ناف بند بخرم که همون میشه قیمتش ، راهنماییم کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خریده بودم وناف وبند وپیشبند واون روسریهاوکلاهش اصلا بدرد نخورد،یذره نوزادپیشبندمیخوادچیکار واسه پنج ماه به بعداب دهن میریزن خوبه که واسه سرویس براش کوچیکه،بعدتوش دستمال وجوراب وخرت وپرت داره،واسه من که بدردنخورد

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

یادم نمیاد ولی اینا که شما میگین نه داشتم نه لازم بود

ناف بند واسه چیه دیگه؟

یه دونه پیش بند واسه نوزادی 

دو سه دست لباس

دیگه در اینا وضاع وحشتناک اقتصادی چه لزومی داره

وقتی هنوز لباس نپوشیده کوچیک میشه براش

جالبه من دوتا بچه بزرگ کردم نمیدونم 20 تیکه چیه    

😘😂😂😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
یادم نمیاد ولی اینا که شما میگین نه داشتم نه لازم بود ناف بند واسه چیه دیگه؟ یه دونه پیش بند واسه ...

یعنی ناف بند لازم نمیشه من تاالان فک میکردم ضروریه، خب اطلاعاتم کمه

بادی و شلوار و جوراب و کلاه و دستکش و سرهمی جورابدار به درد میخورن

چندتا بادی زیردکمه دار بگیر با شلوار و جوراب و دستکش و کلاه

چند تاهم سرهمی جورابدار

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤