برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن
ما هم دو سال پیش رفتیم رم. اسم هتلمون یادم نیست فقط یادمه نزدیک ایستگاه متروی مارکونی بودِ . با مترو هم راحت همه جا می رفتیم هتل 4 ستاره و تمیز و خوبی بود. صبحانش هم خوب بود.
فروش اسباب بازی زیر قیمت بازار
https://instagram.com/toyland_tehran/
میشه علاوه بر هتل اگه تجربه خاصی در مورد رم دارین بگین، مثلا کجا برا خرید خوبه، یا کجا غذاش خوبه؟ ( البته غذای بدون گوشت یا گوشت اسلامی!) یا هر چیز دیگه ای ... مرسی خیلی
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
عزیزم ما چون با لیدر بودیم اسم خیابون ها رو خیلی یاد نگرفتیم اما یه میدون هست به نام میدون ونیز که یه بنای خییییلی زیبا در یادبود امانوئل یکی از سرداراشون اونجاست خیابونهای اطرافش واسه خرید خوب بودن و همه مارکها رو داشتن از اونجا پیاده به سمت کلوسئوم که بری هم بقایای تاریخی قصر سزار رو میتونی ببینی . در مورد غذا هم من کنسرو با خودم برده بودم و مک دونالد میرفتیم . رستوران خاصی رو نمیشناسم چند بار پاستا و پیتزا و استیک خوردیم که رستوران های گذری بودن و عاااالی بود . در مورد اسلامی بودن گوشت نپرسیدم اما تو منوها غذاهای بدون گوشت هست و مثلا میتونی پاستا رو با سس گوجه سفارش بدی یا مک فیش بخوری (ماهی مک دونالد ) حتما واتیکان برو و بهت توصیه میکنم حتما یه لیدر خوب پیدا کن چون رم خیلی بناهای قشنگی داره که تا تاریخچه ش رو ندونی چیزی سر درنمیاری گلم فقط میری و در و دیوار میبینی البته من به تاریخ خیلی علاقه مندم و میخوام بدونم حتی نقاشی ها و مجسمه ها هم چه داستانی دارن لیدرمون هم کتاب ناطق بود خدارو شکر