2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید😭😭😭😭😭

197 بازدید | 20 پست

خانمها پسرم کلاس اوله الماس ضعیفه کلا همه چی زود یادش میره رفتم پیش معلمش میگم چیکار کنم بچم اینجوریه میگه معلم خصوصی بگیر من هیچی نگفتم آخه من معلم خصوصی بگیرم پس نقش تو چیه این وسط میگم یه کم سختگیرانه تر رفتار کن شاید بترسه درس شو بخونه میگه من همش دارم دعواش میکنم آخه مگه من گفتم دعواش کنه از اون طرف هم هر روز عکس کارهای کلاس رو تو تل میدارم اصلا هیچ عکسی از پسر من نیست اصلا پای تخته نمیبرتش پسرم میگه اصلا منو نمیبره خوب تو وقتی بچه رو ول کردی به امان خدا بچه چجوری یاد بگیره آخه 😠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلم با ۲۰-۳۰تا دانش آموز قطعا نمیتونه اونقدری ک شما توقع داری ب پسرت برسه و توجه کنه!شما بیشتر توی خونه باهاش کار کن.با معلمش دوستانه صحبت کن و روزی ک با پسرت خوب تمرین کردی و درسو بلده ازش بخاه حتما ببرتش پای تابلو تا تشویق بشه.

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

متاسفانه بچت 

اختلال يادگيري داره 

كه اگه از الان درمان نشه 

تو بزرگسالي خيلي ظربه ميخوره 

اختلال يادگيري رو سرچ كن 

همه چيزو درباره ش مياره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

وقتی معلمش به فکر نیست نمیتونین باهاش بجنگین کلاس اول خیلی کلاس مهمیه ک پایه‌ی تحصیلی بچه رو شکل میده فعلا براش معلم خصوصی بگیرین تا سال بعد مدرسشو عوض کنین و یه جای مطمئن بفرستینش

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

عزیزم شما بایستی خودتون تو خونه با بچه اتون کار کنید

فقط معلم و مدرسه ک کافی نیست   

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

عزیزم خیلی ازبچه های الان توکلاس اول اختلال یادگیری دارن بنظرمن ببرپیش مشاورخیلی راهکارهای خوبی میدن بعدم اگرمیتونی کلاسش وحتماعوض کن تونت سرچ کن اختلالات یادگیری معمولابچه هایادمیگیرن هاولی فراموش میکنن اونم بخاطرذهن کنجکاوکفعالشون هست

ثمره عشقمون 16خردادزمینی شد

خودتون چثپقدر تو خونه باهاش کار میکنین؟ اگه شاغل نیستین نیازی به معلم خصوصی نیس خودتون میتونین باهاش کار کنین و کتابای کمک درسی سال اول رو براش بگیرین و با صبوری بهش یاد بدین، الان مادرا نقششون کمتر از معلما نیست مخصوصا اگه بچتون مدرسه دولتی میره نمیشه توقع رسیدگی آنچنانی داشت

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
عزیزم شما بایستی خودتون تو خونه با بچه اتون کار کنید فقط معلم و مدرسه ک کافی نیست  

من کار میکنم ولی زود فراموش میکنه نمیدونم چرا اینجوری شده از اون طرف هم معلمش به فکر نیست حالم بده