خانمها پسرم کلاس اوله الماس ضعیفه کلا همه چی زود یادش میره رفتم پیش معلمش میگم چیکار کنم بچم اینجوریه میگه معلم خصوصی بگیر من هیچی نگفتم آخه من معلم خصوصی بگیرم پس نقش تو چیه این وسط میگم یه کم سختگیرانه تر رفتار کن شاید بترسه درس شو بخونه میگه من همش دارم دعواش میکنم آخه مگه من گفتم دعواش کنه از اون طرف هم هر روز عکس کارهای کلاس رو تو تل میدارم اصلا هیچ عکسی از پسر من نیست اصلا پای تخته نمیبرتش پسرم میگه اصلا منو نمیبره خوب تو وقتی بچه رو ول کردی به امان خدا بچه چجوری یاد بگیره آخه 😠
معلم با ۲۰-۳۰تا دانش آموز قطعا نمیتونه اونقدری ک شما توقع داری ب پسرت برسه و توجه کنه!شما بیشتر توی خونه باهاش کار کن.با معلمش دوستانه صحبت کن و روزی ک با پسرت خوب تمرین کردی و درسو بلده ازش بخاه حتما ببرتش پای تابلو تا تشویق بشه.
وقتی معلمش به فکر نیست نمیتونین باهاش بجنگین کلاس اول خیلی کلاس مهمیه ک پایهی تحصیلی بچه رو شکل میده فعلا براش معلم خصوصی بگیرین تا سال بعد مدرسشو عوض کنین و یه جای مطمئن بفرستینش
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
خودتون چثپقدر تو خونه باهاش کار میکنین؟ اگه شاغل نیستین نیازی به معلم خصوصی نیس خودتون میتونین باهاش کار کنین و کتابای کمک درسی سال اول رو براش بگیرین و با صبوری بهش یاد بدین، الان مادرا نقششون کمتر از معلما نیست مخصوصا اگه بچتون مدرسه دولتی میره نمیشه توقع رسیدگی آنچنانی داشت
تو رابطهای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)