2777
2789
عنوان

غذای کمکی از چند ماهگی بدم ب نوزاد

190 بازدید | 18 پست

سلام دوستان پسرم یک ماه و نیم داره اما وزن گیریش زیاد خوب نیست میخواستم ببینم شیره بادام یا لعاب برنج و فرنی میشه بهش بدم.شیر خشک نمیخوام بدم ک شیر خودمو نمیخوره ی روز بهش دادم تا دوروز شیر خودمو نمیخورد

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
زوده برای کمکی  بچه من تا 4 ماهگی نمیخوابید شبا

پسر منموهمینطوره اصلا نمیخوابه دیگ خسته شدم واقعا.واسه همین میگم شاید سیر نمیشه ک اینقد گریه میکنه

بچه هام همه دنیامن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منموهمینطوره اصلا نمیخوابه دیگ خسته شدم واقعا.واسه همین میگم شاید سیر نمیشه ک اینقد گریه میکنه

بنظرم قنداقش کن. دختر منم دقیقا ۴۵ روز نخوابید قنداقش کردم کنارش میخوابیدم یه ساعت یه بار همین که میومد بیدار شه از گشنگی نخوابیدنی بهش شیر میدادم سیر که میشد دوباره میخوابید. قنداق عالیه حتماً امتحان کن . دستاشو نبند فقط پاهاشو ببند. 

[QUOTE=76042025]خيلي زوده شبا تو خواب شيرخشكش بده حتما تو خواب بده كه عادت نكنه به شيشه[/QUOTتو خواب اگ بدم عادت نمیکنه؟؟؟؟

ممنون عزیزم امتحان میکنم

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
بنظرم قنداقش کن. دختر منم دقیقا ۴۵ روز نخوابید قنداقش کردم کنارش میخوابیدم یه ساعت یه بار همین که می ...

ممنون گلم حتما امتحان میکنم دیگه کلافه شدم از بیخوابی.

ن بهش نمیدم پرسیدم ببینم کسی بوده ب بچش داده باشه

بچه هام همه دنیامن😍😍😍
ممنون گلم حتما امتحان میکنم دیگه کلافه شدم از بیخوابی. ن بهش نمیدم پرسیدم ببینم کسی بوده ب بچش داده ...

خدا کمکت کنه. مارو هم دعا کن مامان خانومی پسر گلتم ببوس 😘😘😘😘

خوب وقتی سیرنمیشه براچی شیرخشک نمیدی گناه داره طفلک سیربشه ک خیلی بهتره تاسینتودیگ نگیره  نمید ...

دکتر بردمش عزیزم گفت شیرخشک بهش بدهواما سعی کن شیر خودتم هرجور هست بهش بدی چون شیر مادر هرچقدرم ک ضعیف باشه واسه رشد دندان لازمه

بچه هام همه دنیامن😍😍😍