2777
2789
عنوان

ای خداااا😣

156 بازدید | 20 پست

بچه ها آخه با این یبوست چکار کنم میوه سبزیجات میخورم انجیر خوردم وقتی قرص آهن میخورم بدتر میشه چه کنم دیگه نمیخورم آخه من باردارم سرکلاژ میترسم زیاد تو دستشویی بشینم 😔

خدایا به امید خودت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فیفول صورتی برا یبوست خوبه

شربت فروتونیک از دکترت بپرس ببین تجویز نمیکنه؟ 

یه ذره ابلیمو روغن زیتون قاطی کن بخور 

اب ولرم زیاد بخور

غذهای ابکی بخور

لواشک

الو خیس خورده

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

روزی ۸ لیوان آب بخور

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
اب ولرم صبحا بخور منم سرکلاژم همه اینکارارو میکنم از داروخونه شربت شیر منیزی بخر  خیلیی حالت ...

شربت لاکسی ژل قبلا بدام نوشت دکتر خوبه؟

خدایا به امید خودت
شربت لاکسی ژل قبلا بدام نوشت دکتر خوبه؟

اره اونم خوبه خیلییی

من وقتیی خیلیی حالم بد میشه مجبور میشم بخورم

انشالله تا اخرش خوب پیش بره

ادم وقتی سرکلاژه هزارتا فکرو خیال داره

سرویکست چند بود؟

من امتحان کردم یکساعت ی بار بایدمیرفتم دستشویی خیلی سخت بود بیخیالشدم😕

آره 😣ولی یبوست رفع میکنه😩

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2790
2778
2791
2779
2792