2789
عنوان

سرطان سینه

5458 بازدید | 40 پست

سلام دوستای عزیز

انشاالله بلا از همتون دور باشه

سوال درمورد سرطان سینه داشتم

توی اطرافیانتون کسی بوده سرطان سینه داشته (بدخیم) درمان شده؟برای درمان چه کرده و اگه دکتر خوب میشناسین توی کرج و تهران لطفا معرفی کنید؟

عزیزم  من تو تهران  دکتر امامی  رو میشناسم  کارشونم  خوبه  مادرم  بیمارشون  بوده 

اول  باجراحی  تومور را برداشتند بعد توموررفت برای ازمایش  که  این ده روز طول کشید بعد شیمی درپانی شروع شد 

والان بهبودپیدا کردن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم  من تو تهران  دکتر امامی  رو میشناسم  کارشونم  خوبه  مادرم   ...

خدا رو هزارمرتبه شکر 

عزیزم یه سوال داشتم بیماری مادرتون از نوع خوش خیم بود یا دور از جونش بد خیم؟سینه اشون رو برداشتن؟

حالشون خوبه؟چند وقت میگذره؟

اره خدا رو شکر ۱۷ سال میگذره .ولی متاسفانه خواهر شوهر م با سن ۳۴ سال الان درحال درمانه.۶ ماهه که متوجه شده .سینه رو برداشتن در حال پرتو درمانیه

اره خدا رو شکر ۱۷ سال میگذره .ولی متاسفانه خواهر شوهر م با سن ۳۴ سال الان درحال درمانه.۶ ماهه که متو ...

انشاالله ایشونم سالم و سلامت میشن.خیلی سخته حتی فکر کردن بهش😔

خدا رو هزارمرتبه شکر  عزیزم یه سوال داشتم بیماری مادرتون از نوع خوش خیم بود یا دور از جونش بد ...

بدخیم  

ادنوکارسینوما ومرحله گرید۲

بله  سینشون  تخلیه  شد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم