2777
2789

فکر کنم تا حدیش طبیعیه و  زمان میبره....خب کم اتفاقی نیست واقعا....امیدوارم حالشون بهتر بشه

به آینده فکر کن....هنوز کتابهایی برای خواندن،غروب هایی برای تماشا کردن و دوستانی برای دیدن وجود دارند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشک

روانشناس

خبره، 

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)

والا میگیم خودش تصمیم گرفت طلاق بگیره حالا میگه نمیخواستم اشتباه کردم اعصاب ما رو به هم ریخته میندازه گردن مامانم و بابام میگه شما گفتید طلاق بگیر خوشگله خوش هیکله لیسانس داره سنی هم نداره نمیدونم چرا انقدر خودش رو کم میگیره شوهرش یه ادم دست و پا چلفتی دهن بین بچه ننه بود که همش باید از باباش اجازه می گرفت برا همه چی 

والا میگیم خودش تصمیم گرفت طلاق بگیره حالا میگه نمیخواستم اشتباه کردم اعصاب ما رو به هم ریخته مینداز ...

عزیزم خواهرتون تونست فراموش کنه؟بعد از چند وقت فراموشش کرد ؟منم الان همین حس بد خواهر شمارو دارم  ،و دلم میخواد برگردم با اینکه میدونم اشتباهه منم کارهای خواهر شمارو میکنم