2777
2789
عنوان

کیا بچشون شیرخشکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2755 بازدید | 49 پست
دختر منم الان سيزده ماهشه ابتاميلببتي جونيور ميخوره هنو جرات نكردم تغيير بدم

من پپتی رو خریدم‌ولی هنوز شروع نکردم‌باهاش دکتر میگفت تلخ هست برای همین فقط توی عذاش بریز من میخوام‌اگه میشه همینجوری هم‌بهش بدم دختر شما راحت خورد؟

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
من پپتی رو خریدم‌ولی هنوز شروع نکردم‌باهاش دکتر میگفت تلخ هست برای همین فقط توی عذاش بریز من میخوام‌ ...

نه عزيزم من قاطي ميكنم نصف نصف 

اول بيا از يه بيمانه شروع كن مثلا اگه چهار بيمانه شير ميخوره يكيشو اپتاميل پپتي بريز و هي به مرور بيشتر كن مزش بنظرم خيلي فرق نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

پسر من به دلایلی شیرخشکی شد... منم کلی نگاههای سنگین تحمل کردم... اما باخودم گفتم باید بچمو بزرگ کنم.. چه با شیرمادر چه باشیرخشک

خلاصه الان پسرم ماشالا 5 سالشه از هر لحاظیم بگین از سن و سالای خودش سرتره... قدی.. هیکل.. هوش.. سرزبون.. ادب

پس شما هم برو و باخیال راحت بچه ت بزرگ کن

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون
عزیزم میشه دستور درست کردن فرنی رو بگی؟ و اینکه شیر خشک رو همینجوری که پودر هست باید اضافه کنم یا با ...

ارد برنج  مثلا ی قاشق بریز تو اب هم بده ی دره شکر بزن با کممم نبات ولی  اگه یبوست نیست کلا میتونی  نبات بزنی بزار جوش بیاد زیرشو کم کن هم بده تا بپذه کلا تهش ی رب طول بکشه سریع اماده میشه بعد اگه سفتم بود میشه با اب جون شلش کنی بعد بکش تو کاسه بزار ولرم بشه بعد ی پیمونه شیر خشک بزن هم بده بده بخوره...من ک ی سال تمام پپتی جونیور دادم هم تو فرینیش اینا هم همنجوری تو شیشه خیلی بد بو بود ولی میخورد پسرم...کلا نکتش اینکه شیر خشک نباید حرارت ببینه رو گاز باشه فرنی ولرم رو ب گرم بود اصافه کن با اب جوشم شلو سفتیشو تنطیم کن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه عزيزم من قاطي ميكنم نصف نصف  اول بيا از يه بيمانه شروع كن مثلا اگه چهار بيمانه شير ميخوره ي ...

من ک خود خودشو ی سال تمام دادم بعد عوض کردم...خیلی هم پپتی جونیور بد بود هست شوهرم همیشه میگفت چطوری میخوره اخهههه ولی خب از ۲۰ روزگی دادمش و واس پسرم لذت بخش بود خخخ

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.