2777
2789
عنوان

چرا بعضی زنا بخت و اقبال ندارن؟

1785 بازدید | 45 پست

واقعا به چی ربط داره؟ به قیافه س؟ یا شانسه؟ 

من قیافم معمولی رو به پایینه از نظر خودم بقیه میگن رو به بالایی، خیر سرم درس خوندم پدرم درومده دکتر شدم... خانوادمم آبرومند و سطح مون هم بالاست.... ولی شانس هیچ.... 

نامزد سابقم قدر خوبیا و فداکاریامو نفهمید.... ندید کلا منو 

نگید یه نفر دیگه.... یکی که اقبال سیاهه دیگه سیاهه

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پررو بودن ربط داره هرچقدر پررو و ببخشيد بي حيا و حاضرجواب باشي موفق تري 🤔منم امشب به اين نتيجه رسيدم فقط حيف كه نميتونم

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
به پررو بودن ربط داره هرچقدر پررو و ببخشيد بي حيا و حاضرجواب باشي موفق تري 🤔منم امشب به اين نتيجه ر ...

هر کاری ما بکنیم بده، هرررررر کاری، هر کاری بقیه بکنن خوبه هرررررر کاری 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

انقدر نا امید نباش !!

اتفاقا بعضیا بخت دومشون  خیلی بهتره ...

تجربه شونم بیشتره و بهتر می تونن انتخاب کنن !!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

آخه دایی جان

میفرمایید دکتر هستم

بعد این تاپیک!!!!!!!!

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)