2789
عنوان

زن مزاحم

3349 بازدید | 48 پست

قبلا یه چند بار یه خانمی برای کار اداری زنگ می زد رو گوشی شوهرم اولاش شوهرم خیلی سرد جوابش رو می داد اون خانم هم مدام زنگ می زد و ناز و عشوه میومد به موقع فهمیدم و جلوی پیشروی زنه رو گرفتم و شماره زنه رو تو گوشی شوهرم  گذاشتم توی لیست رد تماس حالا امروز دوباره گوشی شوهرم رو نگاه کردم دیدم ظهر ۲بار زنگ زده که چون روی رد تماس بوده شوهرم متوجه تماسش نشده البته شوهرم از گوشی سر درنمیاره اصلا تو خط گوشی و این چیزا نیست ظهرم یه دفعه عصبانی شدم و با شوهرم بحث کردم که می دونم کارم اشتباه بود نباید به روش می آوردم چون اون اصلا نمی دونست که زنگ زده حالا چیکار کنم به نظرتون زنگ بزنم به زنه می ترسم بره اداره پیش شوهرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بگو کارشما مگه در چه حد هست ؟ من شماره شمارو دیدم رو گوشی همسرم فکر کنم از حد خودتون فرا تر رفتید ای ...

صداهاشو دارم به نظرت برم تهدیدش کنم که می رم و به شوهرت نشون می دم

دلیلی نداره فرت و فت زنیکه زنگ بزنه

شغل شوهرت چیه مگه؟

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

اول با شوهرت نرم و لطیف حرف بزن

بعد خانومه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند