2777
2789
عنوان

قلب جنین

208 بازدید | 25 پست

خانوما نیم ساعت پیش رفتم سونوگرافی از رو اخرین پریود هفت هفته و صفر روزم.ولی دکتر گفت شش هفته و سه روز.گفت ساک تشکیل شده اما قلب نه

گفت بعد ی هفته بیا.

کسی مث من بوده

تورو خدا جواب بدین 

میشه ی هفته دیگه قلب تشکیل بشه؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من هفت هفته و سه روز رفتم ساک و جنین بود اما قلب نه سه شنبه میشه هشت هفته و دو روز برم به امی ...

ایشالا دلت شاد بشه

بله سن بارداری شما از طریق آخرین تاریخ پریودیت از اولین روز پریودیت حساب میشه ک کمی فکر کنیم کاملا نامعقوله و آدم تو پریودی ک باردار نمیشه...رو این حساب سن بارداری از طریق سونو یک هفته عقب تره...قلبش دیده نشده چون خ کوچولوعه هنوز...نگران نباش عزیزم...هفته دیگه بری تشکیل شده...ی دور تو نت بزن نگرانیت قطعا کم میشه کسگم

منم سوم اذر رفتم سنو 

با حساب پری شش هفته وسه روز بود

سنو شکمی زد پنج هفته ودو روز  

گفت ده روز دیگه بیا واله منم نرفتم

استرس وارد میشه به ادم همون میمونم تا هشت هفته میرم

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....
منم سوم اذر رفتم سنو  با حساب پری شش هفته وسه روز بود سنو شکمی زد پنج هفته ودو روز   گف ...

ب نظرت قلب تشکیل میشه ی هفته.از اون وقت که اومدم همونطوری چادر مشکی سرمه فقط تونت مطلب میخونم و گریه میکنم

ب نظرت قلب تشکیل میشه ی هفته.از اون وقت که اومدم همونطوری چادر مشکی سرمه فقط تونت مطلب میخونم و گریه ...

عزیزم صبوری کن زوده هنوز

دکتر سنو میگفت بعضی ها تا هشت هفته هم رسیدن تازه نشون داده

اخرین پریت اولین روزش کی بوده؟

خرم  آن روز کز این منزل ویران بروم....
عزیزم صبوری کن زوده هنوز دکتر سنو میگفت بعضی ها تا هشت هفته هم رسیدن تازه نشون داده اخرین پریت اول ...

22مهر لک داشتم

23مهر خونریزی