سلام.دوران بسیار سختی گذروندی خدا رو شکر کن که میگذرد خیلی خیلی زود دوباره مامان میشی .منم ۴ روزه دو ...
ممنونم عزیزدلم.انشالله خداوند به شما هم آرامش عطا کنه و به زودی این روزای سخت و طاقت فرسا رو پشت سر بذاری.از خدا صمیم قلبم از خدا میخوام که به شما و امثال من و تموم خانوم های باردار،بارداری راحت و زایمان بدون دردسری رو بده.
عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
منم ده روز پیش دختر کوچولومم تو سی و یک هفته از دست دادم. 😔 واسه اینکه اینهمه سونوگرافی رفتم یه نفرشون تشخیص ندادن بند نافش تک شریانه تا لا اقل آسپرین و هپارین بهم بده دکتر خونرسانیش خوب انجام بشه. بچه م کم وزن موند و کلی فشار اومده بود به قلبش واسه پمپاژ خون و آخرشم فرشته شد و تنها گذاشت. 16 ساعت درد زایمان کشیدم تا به دنیا بیارمش. واسم خیلی دعا کنید خیلی دلم گرفته تو شهر غریبم زندگی می کنم دور از همه.
من ۲۴ ابان زایمان زود رس تو ۲۰ هفته داشتم خیلی سخت بود😔😔😔
عزیزم دلیلش چی بود؟ چون من هفته بیست و چهارم
میپرسم که مواظب باشم
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*