2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 88 پست
الان خوندم ولی واقعا تمام بدنم لرزید .همینجوری از چشام داره اشک میاد

خودمم یادش میفتم تنم میلرزه😢

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
الان خوندم ولی واقعا تمام بدنم لرزید .همینجوری از چشام داره اشک میاد

من که خونده بودم  کلی گریه کردم یادمه ظهر بود تاپیکش دقیقا ۲۴ ساعت حالم بد بود کلی تو فکر بودم اصلا حالم خوب نمیشد 

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا هماتوم از چیه .ارثیه؟

هیچ دلیلی نداره.وقتی بیفته به جون جفت باید استراحت مطلق کنی تا دفع بشه.کاری که من نتونستم بکنن وگرنه بچم میموند

عشق مثل جنگ می مونه...شروع کردنش راحته...تموم کردنش سخته...فراموش کردنش محاله...
دختر بود یا پسر

پسرکم بود.خیلیم خوشگل بود دیدمش.مو داشت،قد و بالاش و دست و پاش بلند بود مثل شوهرم😔

هیچ دلیلی نداره.وقتی بیفته به جون جفت باید استراحت مطلق کنی تا دفع بشه.کاری که من نتونستم بکنن وگرنه ...

اره من تو نیتی سایت خیلیارو دیدم که هماتوم داشتن و سالم بچه رو دنیا اوردن .مادرت اینا بعدش اومدن دیدنت

بمیرم برات منم همینطوری بودم تو بارداری.یه روز در میون زیر سرم بودم.از هفته ۴ خونریزی داشتم تا روری ...

انشالله یه بارداری خوب وراحت خدا نصیبتون کنه.با زایمان خیلی راحت.جز خدا هم به هیچکس احتیاج نداشته باشی.کلا راحت باشی وخوش خوراک

هماتوم داشتم گلم.خاطره بارداریم تو تاپیک قبلی هست همه چی رو کامل توضیح دادم

خاطرت و خوندم عزیزم خیلی سخته خیلی خدا بهت صبر بده عزیزم...جیگرم اتیش گرفت ایشالله این سری خدا یه نی نی ناز و خوشگل نصیبت کنه😔

عزیزم ناراحتی نکن ‌.حتما حکمتی بوده مطمعن باش ‌.

خاطره زایمانمو تو تاپیک قبلی بخون متوجه میشی حکمت نبوده😔

خاطرت و خوندم عزیزم خیلی سخته خیلی خدا بهت صبر بده عزیزم...جیگرم اتیش گرفت ایشالله این سری خدا یه نی ...

مرسی از دعات عزیزم.این‌ روزا خیلی محتاج دعام😔

انشالله یه بارداری خوب وراحت خدا نصیبتون کنه.با زایمان خیلی راحت.جز خدا هم به هیچکس احتیاج نداشته با ...

قشنگترین دعایی بود که میتونستی در حقم بکنی.ممنونم ازت😚😚😚