2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور نوزده سالته برای تخصص میخونی؟؟؟؟بعدم استادت سی سالشه با این سنش شده استاد تخصص؟؟؟

من از روییدن خار سر دیوار دانستم که ناکس کس نمیگردد بدین بالا نشینی ها.

رواني از خنده مردم دختر نوزده ساله مغز و اعصاب ب حرف هات فكر كن شما هنوز ديپلمم نگرفتي ك نميدوني دختر١٩ساله نميتونه مغز و اعصاب بخونه بيا ي خر نر مامان بزرگم داره از بي شوهري نميري بگم بياد خواستگاريت

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
عزیزم شما اول باید هفت سال پزشک عمومی بخونی بعد تخصص مغز و اعصاب بخونی (سوتی دادی ها)

میدونم گفتم که می خوام بخونممممممممم 

اوفففف قابل توجه شما کاربران می خوام بخونمممممم اوففف 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
شاید درست خوب نیست. میخواسته طوری که پیش بقیه شاگردا سرافکنده نشی بهت بگه سوال داشتی بپرسی.

عاااااااااشقتم

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
هههههههههههههدقیقا منم یه همکلاسی داشتم نه تنها استادا بلکه تمام دانشگاه اعم از استادا و پسرا حتی نی ...

منم یه همکلاسی داشتم خاستگارای خفتی داشت که همه رو رد میکرد یه سال بعد از عید که اومد دانشگاه گفت یه خواستگار پزشک و یه گاوداری داشتم سری بعد که رفت خونه یه کارخانه دار اومده بود و این رد کرده بود

بچه ها از اول براش توضیح بدین در جریان نیست طفلی

عزیزم مغز و اعصاب یک تخصصه. مثل تخصص قلب یا تخصص پوست یا تخصص انکولوژی و ...

درواقع شما باید امتحان بدی. پزشکی دوره عمومی قبول بشی. هفت سال درس بخونی. بعدش تو دوره تخصص شرکت کنی برای معز و اعصاب امتحان بدی قبول بشی. دوره عمومی هفت ساله. بعدشم طرح اجباری. بعد تخصص

امیدوارم متوجه شده باشی

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

شما دانشجو هستید سال اول ترم اول و فضای دانشگاه براتون جالبه. بعد هم دانشجوهای پزشکی اونقدر با هم راحتند که نیازی به مخفی کاری و گذاشتن شماره توی جا مدادی ندارند.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.