2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم دوستام جامدادی داشتند چرا براتون عجیبه. خودم هم توی کیفم همین الان جامدادی هست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اها ایول . پس زرنگی  آرایش می کنی ؟متولد چندی من دانشجو شیرازم

نه آرایش نمی کنم پوستم که سفیده لبامم خدادادی قرمزه موهامم که طلاییه نیاز به رنگ نداره فقط مشکلم بلندیشه که تا زیر ب.ا.س.ن.م هستش 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
نه آرایش نمی کنم پوستم که سفیده لبامم خدادادی قرمزه موهامم که طلاییه نیاز به رنگ نداره فقط مشکلم بلن ...

بلندی مو مشکله؟؟ خب کوتاه کنید. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بلندی مو مشکله؟؟ خب کوتاه کنید. 

نه بابا عمرا 

به قول دوستم دنیز هم خدا رو می خوای هم خرما رو 

تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ    
مغز و اعصاب 

ینی استادت که حتما دکتر مغزو اعصابه اونقد مغز و شعور تو کله ش نبوده که به این صورت فجیع و زشت به دانشجوش شماره نده؟ما رو چی فرض کردی..الان تو خیابون حتی پسرای بی عار و بیکار اونقد مغرورن که عارشون میاد شماره بدن به دخترا.تو توهم و فضایی...تو آرزوهات دوس داری دانشجوی پزشکی بشی و یه استاد خوشتیپ بیاد شماره بندازه واسهت...امیدوارم بهشون برسی

میگم چرا من فقط دوتا خودکار داشتم 😕 

بعدم استاد دیوونس؟(ب لهجه اصفهانی دقیقا این دیوونس بخونید لطفا) 

استاد بخاد راحت اخر کلاس میگه صبر کنید باتون صحبت دارم یا ب بهونه درس میگه شماره بدید و این حرفا

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
من کلا همه رو میندازم  ولی خط استادم که دیگه آشنا هستم که خیلی خطش خوش خطه کسی نمی تونه مثلش خ ...

یعنی استادتون جلوی چشم ۴۰ نفر اومده تو جامدادیتون شماره گذاشته؟!!!!!!

نه آرایش نمی کنم پوستم که سفیده لبامم خدادادی قرمزه موهامم که طلاییه نیاز به رنگ نداره فقط مشکلم بلن ...

خب خیلی زیادی خوشگلی .

استادت مجرده ؟

عکس میشه بداری لطفا ؟

من تابحال همچین دختری ندیدم به خدا .