امروز رفتم دانشگاه بعدش اومدم خونه دیدم تو جامدادیم برگه هستش متوجه شدم طبق معمول شماره گذاشتن ولی ایندفعه اسمشم بود روی برگه اسم استادم بود بارم نمیشد توشم شماره بود
تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ
😂😂😂😂اشکالی نداره دختربچه است میخواد عقده هاشو اینجا خالی کنه😂هفده سالگی باردار شده و سقط کرده ب ...
اووووه این همونه که پریشب تاپیک زد یکی زنگ زده بهم قطع کرده چطوری اسمشو دربیارم! گفتن اسم واسه چیته گفت میترسم دزد باشه آخه تنهام! هرچند پسرخالم پلیسه اما چون عاشقمه و جواب رد دادیم نمیخوام بهش بگم 😂😂😂😂😂
نمیری بچه
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.
انشاالله ب همش ميرسي عزيزم درسته حرفت زدم ولي ببخشيد الان دلم ب حالت سوخت باور كن بهش ميرسي ب همه ارزوهات فقط تلاش كن و درس بخون دكتربشي ب همه اينها خواهي رسيد
بخشودگي اهل گنه درصف محشر وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
اووووه این همونه پریشب تاپیک زد یکی زنگ زده بهم قطع کرده چطوری اسمشو دربیارم! گفتن اسم واسه چیته گفت ...
😂😂😂😂اره همونه
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اسم دنیزساحل یادتون باشه تاپیکاش مفرحه حتما شرکت کنید
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
چرا داره بعنوان مربی .تازشم شاید استاد 30 ساله باشه چون ،بعضی ها نابغن زودتموم می کنن ...
نداره مطمینم
جوونترینش فک کنم استاد اشرفیانه 50 سالشه جوونتر نداره الانم که الکی نمیگیرن اونیم که بره خارج تخصص بخونه هم حتی به این زودی برنمیگرده که بعدم قبولش کنن
تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅