2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست
😂😂😂😂اشکالی نداره دختربچه است میخواد عقده هاشو اینجا خالی کنه😂هفده سالگی باردار شده و سقط کرده ب ...

اووووه این همونه که پریشب تاپیک زد یکی زنگ زده بهم قطع کرده چطوری اسمشو دربیارم! گفتن اسم واسه چیته گفت میترسم دزد باشه آخه تنهام! هرچند پسرخالم پلیسه اما چون عاشقمه و جواب رد دادیم نمیخوام بهش بگم 😂😂😂😂😂

نمیری بچه

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

انشاالله ب همش ميرسي عزيزم درسته حرفت زدم ولي ببخشيد الان دلم ب حالت سوخت باور كن بهش ميرسي ب همه ارزوهات فقط تلاش كن و درس بخون دكتربشي ب همه اينها خواهي رسيد

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووووه این همونه پریشب تاپیک زد یکی زنگ زده بهم قطع کرده چطوری اسمشو دربیارم! گفتن اسم واسه چیته گفت ...

😂😂😂😂اره همونه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
بچه ها.استارتر گناه داره ، دلم براش خییلی سوخت .

بله دل سوزوندن هم داره چون این افراد در واقع بیمار هستند. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
دوستان این تاپیک جزو اون تاپیکهایی هست که باید ذخیره کرد و به وقت خستگی روحمون رو باهاش شاد کنیم. یه ...

من کلی خندیدم تو این تاپیک

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

اسم دنیزساحل یادتون باشه تاپیکاش مفرحه حتما شرکت کنید   

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

دکتر_اسی#  

دکتر بیا دیگه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
انشاالله ب همش ميرسي عزيزم درسته حرفت زدم ولي ببخشيد الان دلم ب حالت سوخت باور كن بهش ميرسي ب همه ار ...

نیازی نیست همه پزشک بشن ایشون با تخیلاتی که دارند بهترین شغل براشون نویسندگی هست به نظرم هم میتونه یه بازیگر موفق بشه و هم یه نویسنده مشهور 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اووووه این همونه که پریشب تاپیک زد یکی زنگ زده بهم قطع کرده چطوری اسمشو دربیارم! گفتن اسم واسه چیته ...

دزد زنگ زده گوشیش .وای . من دارم به این باورمیرسم استارترواقعا پسره 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

ياد مدرسه افتادم

جامدادي كسي كه خوشمون نميومدو پرت ميكرديم ته كلاس😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ياد مدرسه افتادم جامدادي كسي كه خوشمون نميومدو پرت ميكرديم ته كلاس😐

دیر اومدی عزیزم دکترمون سکته کرد. 

فقط اونجا ک پاشو گذاشت رو شیشه ها😐

نه اونجایی که با عسل بچه سقط میکنه باحاله😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

بسه دیگه

دکتر اسی پاسخگو پاسخگو نیست

بریم یه تاپیک دیگه

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
چرا داره  بعنوان مربی .تازشم شاید استاد 30 ساله باشه  چون ،بعضی ها نابغن زودتموم می کنن ...

نداره مطمینم 

جوونترینش فک کنم  استاد اشرفیانه 50 سالشه جوونتر نداره الانم که الکی نمیگیرن اونیم که بره خارج تخصص بخونه هم حتی به این زودی برنمیگرده که بعدم قبولش کنن

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅