امروز رفتم دانشگاه بعدش اومدم خونه دیدم تو جامدادیم برگه هستش متوجه شدم طبق معمول شماره گذاشتن ولی ایندفعه اسمشم بود روی برگه اسم استادم بود بارم نمیشد توشم شماره بود
تو دنیا بعد هر چیزی و هر عشقی فقطپرسپولیس نفسم به نفستون بنده بچه های 6 تاییِ ارتش سرخ
چرا داره بعنوان مربی .تازشم شاید استاد 30 ساله باشه چون ،بعضی ها نابغن زودتموم می کنن ...
یه استادیار دانشگاه علوم پزشکی باید فوق تخصص داشته باشه ایشون اگر مغز و اعصاب میخونند استادشون دیگه باید پروفسور باشه. چه دل مهربونی دارین شما. انگار توصیفاتش راجع به قیافه ش حسابی دلت رو برده.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وجود تو برای نی نی سایتی ها نعمته غم ها رو با وایتکس میشوری میبری 😂😂
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.
وای منم یه دوست داشتم با دوس پسرش از پشت بوم فرار کرده بودن از این پشت بوم تا پشت بودم خونه روبرویی ...
عشقش احتمالا جکی چان بوده پرواز میکرده 😂
به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به هر چه قدرت بدهى،
آن را جذب خواهى كرد. 7کاری که فقرا انجام میدهند اما ثروتمندان نه؛ 1- فقرا تلویزیون تماشا میکنند/ ثروتمندان کتاب میخوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول میگیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست میآورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان میدانند/ ثروتمندان میگویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز میکنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز میکنند 5- فقرا فکر میکنند همه چیز را میدانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند.
توهم زدی ؟ والا ما هم دانشجو بودیم همچین موردایی ندیدیم استاد بره سر کیفت ؟ جامدادیتو برداره ؟ درشو باز کنه؟، برگع رو بندازه توش و باز ببندش بزاره تو کیفت .....اخه همه جای دانشگاه بجز داخل توالت دوربین مخفس کار گذاشت ن چطور هویتو. شخصیت خودشو برده زیرسوال
گویا از این دخترای سیزده ساله است که عشق رمانای ابکی رو داره و میخواد نویسنده شه
چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟ هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂 چیزی که وحشتناک بود حس می کردم نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده 💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست دارهیه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نه بابا .مگه من پسرم که دلم ببره . فقط کنجکاو شدم .بعدشم مثلا استاد ما 25 سالش بود به ماکارش ...
عاقا چرا کامنت پاک میکنید ندیده :/
ولی اگه همچین چیزی واقعیت داره اصلا ب روی خودت نیار چون برات خیلی خطرناک میشه وابرو ت میره عزیزم ....و.مواظب باش دوباره استادت از این غلطا نکنه و جلوش سعی کن خیلی ساده و بی آرایش باشی و باهاش خیلی سنگین رفتار کن