2777
2789
عنوان

پسره پرو

| مشاهده متن کامل بحث + 5271 بازدید | 275 پست
شاید استادت نبوده پسرای شیطون کلاس بودن بعدم دانشجو مگ جامدادی داره😐

نظرمنم همینه شاید یکی از پسرا بوده

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگم خوش خطه کسی نمی تونه خطش رو جئل کنه  

اون جعل هست دلبندم.

به هر چه عشق بورزى، به آن قدرت می دهى. از هر چه بترسى، به آن قدرت داده اى. به  هر چه قدرت بدهى، آن را جذب خواهى كرد.                                  7کاری که فقرا انجام می‌دهند اما ثروتمندان نه؛   1- فقرا تلویزیون تماشا می‌کنند/ ثروتمندان کتاب می‌خوانند 2- فقرا بر اساس ساعت کاری پول می‌گیرند/ ثروتمندان بر اساس نتیجه ای که به دست می آید پول به دست می‌آورند 3- فقرا دیگران را مقصر بدبختی هایشان می‌دانند/ ثروتمندان می‌گویند خودمان مسئول شکست هایمان هستیم 4- فقرا روی پس انداز تمرکز می‌کنند/ ثروتمندان روی سرمایه گذاری تمرکز می‌کنند 5- فقرا فکر می‌کنند همه چیز را می‌دانند/ ثروتمندان دائم در حال یادگیری هستند 6- فقرا اعتقاد دارند پول سرچشمه ی تمام شرارت هاست/ ثروتمندان اعتقاد دارند که فقر ریشه ی تمام شرارت هاست 7- فقرا ذهنیت برنده شدن در قرعه کشی را دارند/ ثروتمندان ذهنیتی مبتنی بر اقدام دارند. 

من خودم تو خوابگاه پزشك هاي متخصص زندگي ميكنم هيچكدوم نميتونن مغز هم باشن تا سي سال استاد بشن واقعا ي اغده اي ب تمام معنايي كلي خنديدم بهت

بخشودگي اهل گنه درصف محشر  وابسته به يك گردش چشمان حسين است❤️
چطور نوزده سالته برای تخصص میخونی؟؟؟؟بعدم استادت سی سالشه با این سنش شده استاد تخصص؟؟؟

نمیخوام تو ذوقش بزنماااااا ولی دانشکده علوم پزشکی استاد 29_30 ساله نداره 

شما الان دارین فانتزیای یه نوجوونو میخونین 

سخت نگیرین مال هورمونای بلوغه😂😂😂

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
بابا شاید راست بگه . این قد مسخره نکنید 

میدونم دارین طنز میگین ولی سامانتا جان اینقدر توی زندگیم تجربه دارم که بدونم یه دختری به این سن و با این تحصیلات طرز حرف زدنش اینجوری نیست یعنی دقیقا مثل یه دختر 16 ساله حرف میزنه. من خودم دور و برم کلی پزشک و دانشجوی پزشکی هست اینقدر ادبیاتشون سطح پایین نیست. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
واااااا مغز و اعصاب چه ربطی به سن داره !!!

غصه نخور  بشین درس بخون برو دانشگاه بعد برو عمل زیبای کن لبات هم با یکم رژ قرمز میشه  بعد هم برو موهات رو رنگ طلایی بزن و  تقویت شون کن روغن نارگیل  زیاد بزن تا زود رشد کنه تا باسنت برسه ببینم چکار میکنی ها میتونی دکتر بشی یا مجبور میشی از دوباره خیال بافی کنی رمان هم زیاد نخون دختر گل بابا 

حس خوندن صفحاتو نداشتم اومدم اخرین صفحه سورپرایز شدم واقعاکه استارتر

خوشبختی از نگاه هر کسی، معنای متفاوتی دارد، اما از نظر من: آدم هایی خوشبختند که عشق به موقع به سراغشان بیاید.

بچه ها تاپیکو نترکونین ها

داریم مخندیک دور هم

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
میدونم دارین طنز میگین ولی سامانتا جان اینقدر توی زندگیم تجربه دارم که بدونم یه دختری به این سن و با ...

خب منم ارشد دارم .

کارشناسیم هم یه شاخه از علوم پزشکی بودم .

ولی عاشق اینم ،مث دختربچه ها ساده وپیش پا افتاده وعامیانه حرف بزنم .

بااینکه گاهی نویسندگی هم می کنم ،و ادبیاتم قویه .

ولی اونجاش که گفتن چه رشته ای میخونی ؟

گفته مغز واعصاب ،من ندیده بودم .

ضایع کرده !