2777
2789
عنوان

حسادت یا حسرت

536 بازدید | 33 پست

من ۲۳ جاریم۱۶ شوهر من ۳۳ شوهر اون۳۱ شوهر من تو مترو کار میکنه و تهران زندگی میکنیم اونا کشاورزی رو زمینای باباش و روستا زندگی میکنن درآمد ما در سال۳۰ میلیون اونا۱۵۰ میلیون هر چی بخواد میخره هرروز گردش هرروز این رستوران اون رستوران جهاز نیاورده بود فرار کردع بود اومده بود ب مادرشوهرم گفته بود اومدم عروست بشم پسرتو دوس دارم اینا گرفتنش . تو حیاط پدرشوهرم خونه ساختن تو این دوسال خونشو با پول برادرشوهرم کرده برنز لباسای مارک هر چی فکرشو کنی اولشو اون میگیره الانم ک اس داده هفته بعد وقت کامپوزیت گرفتم واسه خودم و شوهرم . با این ک جهاز نیاورده و خانواده خوبی نداره خرح خانوادشم هر ازگاهی این میده و ولنگ و باز میگره همه طائفه دوسش دارن ی چی بگید آروم شم ب جز اینجا حرفامو ب کسی نمیتونم بگم هر چی بخواد میخره هرروز تو گردشه 

هیچی خواهر فقط شانس داره

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فرارکرده  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

والا یه خانمی میگفت زمین دارم خونه داریم تو روستا اب و هوا خوب اومدیم چون تهران باشیم شوهرم ارکس میزنه گفتم خب مگه مرض داری تو این الودگی اومدی جای غریب 

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 

اگه حرفم آرومت میکنه،فکر کن خواهرت و براش خوشحال باش.یا اصلا بهش فکر نکن یا اینطوری فکر کن که اینهمه غریبه مرفه پولدار هست تو دنیا اونم یکیش!در هر صورت یکی پولدار و یکی بی پول.اونی که پولدار مگه میخواست بیاره پولش به دیگران بده.در کل آتش بخل و حسادت خودت رو پیر میکنه و عذاب میده.

پدر من کشاورز این درامدی ک گفتی از کجا اومده☹☹☹ با اینک سیب گندم علوفه دادم جو لوبیا اینام میکارن والا فوقش فوقش بترکونه سالی ۲۰ تومن باشه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
پدر من کشاورز این درامدی ک گفتی از کجا اومده☹☹☹ با اینک سیب گندم علوفه دادم جو لوبیا اینام میکارن وا ...

حتما زمین زیاده دیگه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
حتما زمین زیاده دیگه

زمین های پدر منم زیاد😕😕 ۲۰ شعیر فقط اونایی ک میکاره 

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
تو روستا لباسای برند میپوشه؟ کدوم شهرن روستاهاش برند میپوشن؟ 

وا چرا فک میکنی روستاها برند نمیپوشن اتفاقا من دیدم همچین تو مهمونیاشون میترکونن

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 
تو روستا لباسای برند میپوشه؟ کدوم شهرن روستاهاش برند میپوشن؟ 

این ک اره تو روستا ماهم ده ۷۰ ب بعدیا همه دنبال این چیزان خیلی بین دوستام دیدم من لباسی ک خریدم برای عروسی اونجا بپوشم ۱۵۰۰ خریدیم اخه همه لباس گرون میپوشن(محلی نداریم اصن) ولی برای تالار توی اصفهان ی لباس ۵۰۰ خریدم