2777
2789
عنوان

بستنی خوردن بچه یک ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 26 پست

مادر شوهر من میگه به بچه هام از روز سومشون ابگوشت میدادم😒

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
یکی از پدر های فامیل ما به بچه دوماهش اب کله پاچه داده بود

چیزیش نشده بود😲

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا این حساس بازیارو . من برادر زاده ام یک روزش بود به سر شیشه اش نسکافه زدیم ... روز دوم اب هندونه دادیم ... خدارو شکر الان ۱۱ سالشه صحیح و سالم ... اون یکی برادرزاده ام ۵ ماهگی برنج له شده و قرمه  میخورد.دکترش از خنده ترکید وقتی فهفهمید هر چی حساس باشی  بچه مریض تره 

ی ذره دادی اشکال نداره ولی دیگه نده.مادرشوهرمن بچه بوده مامانش با افاخار از دوماهگی همه چی دادتش اللن بنده خدا معده نداره اصلا.ارزو داره بتونه ی چیزی بخوره.اثارش مال بزرگبشه نه کوچکی

طفلی زن داداشت...طفلی اون بچه!

چرا طفللی زن داداشم ؟ زن داداشمم خودش میداد بهش سر بچه دومش دیگ روز اول خودش اب خاک شیر داد  ... چون دیگ دیده تو اقوام ما دختر عموم تا ۶ ماهگی  ب بچه هیچی نداد میوه و... نداد الان بچه اش همش مریضه و ضعیفه  دوما خیلی بهتر از اینه ک پستونک خالی ادم بده ب بچه  فورم دهن بچه بد شه ..   بعدم زیاد نمیدیم ک در حدنصف قاشق چایی خوری نسکافه ... یا ی کوچولو بستنی ... الان برادرزاده ام عاشق بستنیه و تو نوزادیش لب ب پستونک نزد 

ما میدیم بچه عادت کنه ...

چرا طفللی زن داداشم ؟ زن داداشمم خودش میداد بهش سر بچه دومش دیگ روز اول خودش اب خاک شیر داد  .. ...

فکر کردم خودسرانه دادین وزن داداش نبوده

نسکافه چرا دیگه

حداقل چای میدادین

خخخخخ

گرمسلمان گرمسیحی گریهود،،،آدمی باشید،مذهب هرچه بود