2777
2789
عنوان

سقط جنین

122 بازدید | 12 پست

سلام خانوما، سقط مثل پریوده؟؟؟ دردش چطور؟؟ 

من همونی هستم که گفتم چندروزی بود حس میکردم یه علائمی دارم شبیه بارداری البته مطمئن نبودم، چهار روز قبل پری بی بی زدم که منفی بود و آزمایشم دادم برا اطمینان ولی نرفتم جوابشو بگیرم حالا امروز صبح حالت تهوع های عجیبی داشتم گلاب به روتون عق میزنم دیدم لخته های خون مثل پریودی ازم میاد بیرون حالا نمیدونم پریودم یا سقط قبلا" من پریودام نامنظم بود مثل قبل نیستم انگار حالم یه جوریه چطوری تشخیص بدم،میگیره ول میکنه، اگه میدونید بهم بگین ممنون میشم. 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندروز ادامه داره؟؟؟؟ 

من یه دفعه تو هفته ۵ سقط کردم همون ۷ روز طول کشید مثل پریود بود دقیقا تنها تفاوتش واسه من این بود که پریودم ۵ روز عقب افتاد چون من همیشه منظمم

من یه دفعه تو هفته ۵ سقط کردم همون ۷ روز طول کشید مثل پریود بود دقیقا تنها تفاوتش واسه من این بود که ...

خب اگه هفته 5 نباشه چی؟؟ یعنی کمتر، میدونی چیه من حساب میکردم تو نت خوندم که من هنوز به هفته 4 و 5 نرسیدم یعنی نو جنینه هنوزجنین نشده بود فکرکنم اینجوری خوندم البته بازم نمیدونم شاید پریود باشه ولی قبلا" وقتی پریود میشدم دردام وحشتناک بود یه جور دیگه بود حالا نمیدونم چیکارکنم 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خب اگه هفته 5 نباشه چی؟؟ یعنی کمتر، میدونی چیه من حساب میکردم تو نت خوندم که من هنوز به هفته 4 و 5 ن ...

درد سقط که بیشتره

عزیزم شما موعد پریود رو که رد میکنی البته اگه پریودهات ۲۸ روزه باشه وارد هفته ۵ میشی

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز