2777
2789
بزار پیدا کنم بفرستم

دعای جلب محبت شوهر به سمت زن

اگـــــه دوست داری مهر و محبت بین تو و.... زیاد بشه این دعارو 11 بار بخوون>بسم الله الر حمن الرحیم وَالضُّحَى وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَى مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَى وَلَلْآخِرَةُ خَیْرٌ لَّکَ مِنَ الْأُولَى وَلَسَوْفَ یُعْطِیکَ رَبُّکَ فَتَرْضَى أَلَمْ یَجِدْکَ یَتِیمًا فَآوَى وَوَجَدَکَ ضَالًّا َهَدَى وَوَجَدَکَ عَائِلًا فَأَغْنَى فَأَمَّا الْیَتِیمَ فَلَا تَقْهَرْ العجل العجل العجل الساعة الساعة الساعة الوحا الوحا الوحا فلان بن فلان علی حب فلانه بنت فلانه
خانمی باید به جای فلان بن فلان . اسم مثلا همسر و پدرش رو بگیم
به جای فلانه بنت فلانه .اسم خودمون و پدرمون رو بگیم.
البته تو قسمت فلانه بنت فلانه اگه دقت کنیم هر دوش (ه مونث)داره یعنی اونجا اسم خودت و مادرت رو میگی.
ایشالله مشکلت حل بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نماز صبح پا نشدم تاحالا بجاش قضاشو ظهر ميخونم چون تا حالا پا نشدم خجالت ميكشم جلو خانوادم حالا پ ...

عزیزم ایراد نداره این خودش یه بهانست که نماز صبحتو سر وقت بخونی . بخدا اینقدر حس و حال قشنگی داره ... 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

من جایی خوندم کسیکه طلسم شده یه نشانه های خاصی داره, مثلا تو ارتباط با دیگران دچار مشکل میشه, انگار همه طردش میکنن همه بدشون میاد ازش , رابطش با خانواده یا همسرش مشکل شدید پیدا میکنه, گره میفته تو زندگیش چه مالی چه چیزای دیگه, کارایی که میخواد انجام بده همش عقب میندازه, نسبت به همسرش نفرت پیدا میکنه و تمایل به جدایی داره, افسردست و... جالبه دوستم همه ی این مواردو داشت و جدا شد و همه میگفتن مادرشوهرش جادو گرفته تا اینا جدا شن پسرش بره ور دل خودش, بعد جداییشونم مادرشوهرش عکس خودشو پسرشو میذاشت پروفایلش 😷

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

بچه ها فحشم ندین سوال بی ربط دارم گلم اموزش خیاطی چجوری میدی؟؟

عزیزم از طریق واتس اپ و تلگرامم . از مبتدی اموزش میدم جلسه اول اندازه گیری جلسه دوم الگوی پایه و جلسه ی دوم دوخت و دوز . پانت. و بلوز و یقه ها رو توی 25 جلسه میگم عزیزم . هر جلسه حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و نیمه هزینش هم هر جلسه 8 تومن 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه