2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم طلسم محبت برای شوهرم کرد.فرداش دعوای سنگینی کردیم.بهترک نشد بدترم شد.اللته ما همیشه اختلاف داریم ...

1001بارذکریا ودودبرای محبت میگن خوبه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
خیلی زیاده.واقعا کسی تاثیرش دیده تو بدترین شرایط؟

من همین جادیدم که نتیجشو دیدن . ذکرش 10 .15 دقیقه بیشترطول نمیکشه که زیاد نیست فقط همون یا ودود رو 1001 بارمیگین .یه تسبیح بگیرین دستتون نیت کنین .زودتموم میشه 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
چیه به ما هم بگو

ایه 33سوره الرحمن رو 70بار روی اب بخون بعدش یه کم واسه خوردن بذار کنار.یه کمش رو بپاش به درو دیوار و پرده و هر سوراخ سمبه ای که تو خونت داری از زیر مبل و کابینت تا توی کمد و کابینت و کشو و بین لباسا و ...بعد با بقیش غسل کن.فقط بهیچ وجه ابش نباید تو فاضلاب ریخته بشه.توی ظرف بزرگ بایست و غسل کن.قبلشم خودتو بشور که اماده غسل باشی فقط.

بعد ابشو بریز پای گل اگه داری یا بریز جلوی در ورودی خونه.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

چیزی که یادمه بگم.  

ایه 33 الرحمن رو 70 بار روی اب بخونین و هر بار فوت کنین و بخورین و یکمش هم بزنین به دست و پاتون فقط مراقب باشین نریزینش توی فاضلاب 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

این باطل السحر !

گلم بعد از نماز صبح ایه 21 سوره مجادله رو 53 بار بخون به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفه ظلم ظالمین بلافاصله بعدش 110 بار ( یا شَدید ) بگو به نیت به شدت مغلوب کردن دشمن

بعد از نماز عصر ایه 65 یس رو 53 بار بخون به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع ظلم ظالمین و بلافاصله 110 بار ( یا قهار ) بگو به نیت غلبه بردشمن

بعد از نماز عشا هم ایه 171 بقره از ( صم بکم ... ) تا اخرش 53 بار بخون به نیت باطل شدن سحر و جادو و دعا و دفع ظلم ظالمین و بلافاصله 110 بار ذکر ( یا رَقیب ) رو بگو به نیت غلبه بر دشمن قوی

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
منم طلسم محبت برای شوهرم کرد.فرداش دعوای سنگینی کردیم.بهترک نشد بدترم شد.اللته ما همیشه اختلاف داریم ...

40بار سوره زلزال رو بخون رو عکسش.بنظرم بخونی بهش فوتم کنی خوبه یعنی بدمی

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
این باطل السحر ! گلم بعد از نماز صبح ایه 21 سوره مجادله رو 53 بار بخون به نیت باطل شدن سحر و جادو و ...

من نماز صبح پا نشدم تاحالا بجاش قضاشو ظهر ميخونم

چون تا حالا پا نشدم خجالت ميكشم جلو خانوادم حالا پاشم😔😔

من نيلا هستم😀كاربر زيباي سابق🤗
من نماز صبح پا نشدم تاحالا بجاش قضاشو ظهر ميخونم چون تا حالا پا نشدم خجالت ميكشم جلو خانوادم حالا پ ...

عزیزم چه حرفیه خدا مهم تره یا خانوادتتت گلم اتفاقا اینجوری بهتره که 

همه چی درست میشه