2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مایع😂😂😂😂😂😂😂

درستش کردم 

دوست دقیق و لغتی من  

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
فتیش به هر چیزی ممکنه باشه برس مو لباس زیر هر چیزی  فوت فتیش میشه مربوط به پا

هر دم ازین باغ بری میرسد 

مردم دارن به کجا ها میرسن

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
اختلال روانیه از قدیم بوده 

بله 

ولی داره هر روز زیاد تره میشه 

یعنی فردی هم که اهلش نبوده هم داره به این سمت کشیده میشه

من چند باری شده که اینجا و جاهای دیگه دیدم که این اتفاقها افتاده و داره بیشتر هم میشه 

مثل اعتیاد