2777
2789
عنوان

وزن گيري جنين

7474 بازدید | 40 پست

سلام خانما من هفته ٣٢ بارداري هستم  نگران وزن جنين ام اخه شكمم كوچيكه 👀

چيكار كنم وزن بگيره ؟؟ چي بخورم كسي تجربه داره بده

ضمنا الان چند هفته است كه دچار خرو پف بارداري شدم نمي دونم چيكار كنم؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکروز درمیان اگر امکانش وداری گوشت کباب کن بخور 

بچه من 4 کیلو بودش هنگام تولدش😯😉

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
یکروز درمیان اگر امکانش وداری گوشت کباب کن بخور  بچه من 4 کیلو بودش هنگام تولدش😯😉

زایمان طبیعی کردی؟

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
زایمان طبیعی کردی؟

بله

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
بله

موقعه زایمان با وزنه بچه مشکلی براتون پیش نیومد..چون من خودم میترسم بچم وزن بگیره چون میترسم مشکلی پیش بیاد

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
وابي عزيزم انقد از كباب بدم اومده كه نگوووو

منم کلا بدم میاد ولی کنارش بزور پرتقال میخوردم 

چون این پیشنهاد دکترم بود

اول که وزن بچه ربطی به اندازه شکمت نداره.

بعدم لبنیات و بخصوص شیر خیلی خوبه. من خودم به شیر گاو حساسیت دارم، نمیتونم بخورم حالم بدمیشه، بعد الان یه ماهه هی سپردم از خوزستان برام شیر گاومیش اوردن. خیلی خوردم، چند روز پیش که سونو دادم وزن نی نی از متوسط یکم بیشتر بود خداروشکر.

ماه هشت و نه، ماهیچه و مغز گردو و بادوم و پروتئین کلا خوبه واسه وزن گیری

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...
شیر وماهی توماه اخربارداری خیبی خوبه هم شیرخودتوزیادمیکنه هم وزن بچه زیادمیشه شما سونو وزن جنین رفتی ...

نه نرفتم  دكترم چشمي گفت رشد بچه خوبه

خب اگر دکتر گفته رشد بچه خوبه خوبه دیگه به اندازه شکم ربطی نداره. منم مثل تو هستم شکمم کوچیکه طوری که سرکار برخیا تازه میفهمن باردارم ماما میرم میگه خوبه دکترم میگه وزن بچه کمه. نمیدونم چیکار کنم.