2777

به نام خدا

فقط بیوتین میخورم یکی درمیون

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اجازه صاحب تاپیک منم اینجا سوالمو مطرح میکنم قبلش میخاستم تاپیک بزنم . من ۳ ماه از زایمانم میگذره به شدت موهام میریزه به طوری که جلوی سرم خالی شده قبلش اصلا به این شدت ریزش نداشتن حالا نمیدونم چکار کنم چه قرصی بخورم یا چه شامپویی بزنم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
با اجازه صاحب تاپیک منم اینجا سوالمو مطرح میکنم قبلش میخاستم تاپیک بزنم . من ۳ ماه از زایمانم میگذره ...

مال شیردهی هست خانمی

حتما زیر نظر پزشک باش

خودتو با شامپو های خارجی و گرون قیمت‌ هم گول نزن

مشکل از هورمون های شیردهی هست

مشکل و ویتامین های بدنت هست که بچه میخورشون

فقط باید دارو مصرف کنی.تقویت بشی

مال شیردهی هست خانمی حتما زیر نظر پزشک باش خودتو با شامپو های خارجی و گرون قیمت‌ هم گول نزن مشکل ...

متاسفانه شیر نمیدم از دو ماهگی مجبور شد مشیر خشک بدم . اونم بخاطر یه حساسیت که کل بدنمو گرفته بود به دخترم شیر ندادم اونم دیگه نگرفت

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉