2777
2789
خانما و استارتر دیدار تلخ رو دان کنید بخونید خییییییییییییلی قشنگه از این آبکی چرت پرتا نیس رمان برد ...

رمان دردناک چرا؟؟؟ کتاب میخونیم دردای خودمونو فراموش کنیم نه اینکه بدتر زار بزنیم 😞من کلی با رمان راز یک سناریو گریه کردم😭😭

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
رمان دردناک چرا؟؟؟ کتاب میخونیم دردای خودمونو فراموش کنیم نه اینکه بدتر زار بزنیم 😞من کلی با رمان ر ...

من کلا سبک عمگین و دردناک دوس دارم بع نطرم رمانیکه خوب تموم شه چرته و آبکی

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه رمانه بود دو تا داداش عاشق یه خواهر میشن بزرگه میگیرش کوچیکه هیچی نمیگه بعد میره جبهه برنمیگرده زنه هم با پسر کوجیکه عروسی میکنه بعد شوار اولیش برمیگردا اینم از پسر کوچیکه  حامله بوده ژانر دومشم درباره بچه هاشون توزمان الانه توشم یه خواهر برادر نمیدونستن باهم ازدواج کرده بودن یه پسر داشتن خیلی قشنگه اسمشو نمیدونم یکی اسمشو دونست بگه استارتر بخونه

یه رمانه بود دو تا داداش عاشق یه خواهر میشن بزرگه میگیرش کوچیکه هیچی نمیگه بعد میره جبهه برنمیگرده ز ...

ولی این اخرش خوب تموم میشه عالیه