2789
عنوان

بغلی شدن

280 بازدید | 12 پست

سلام 

پسر من سه ماهشه روی زمین نمیمونه فقط میخواد بغلش کنم و‌بگردونمش فقط اطراف رو‌تند تند نگاه میکنه چیکار کنم خیلی خسته شدم نه میتونم جایی برم نه میتونم بخوابم 

خوابشم خیلی کمه

ببین کلمه بغلی وجود نداره احتمالا کولیک رفلاکس چیزی داره دخترمنم اینجوری بود تا پنج ماهگی خوب میشن ،فقط،تا بغل خواست بغل کن تاگریه نکرده شیرشو بده تنهاشم نزار تا اعتماد کنه 

❤️لایکم نکن مهربون❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم هی تو مطالب روانشناسی و کتابها میخوندم‌بغلی شدن معنی نداره بچه هر موقعکآغوش خواست باید بغلش کنی و فلان

ولی بیچاره شدم.الانم که دو سال و دو ماهشه هنوووووز بغلیه

یه جا میریم راه نمیره که هی میگه بغلم کن‌پدر کمرم دراومده

درسته منم نظرم اینه که اصلا بغلی شدن جمله غلطیه

ولی در طول روز شاید فقط یک‌ساعت تو‌ جاشه فقط میگن چهاردست و پا بره خوب میشه 

خودم که از پا افتادم اینقدر میگردونمش همسرمم شبا میگردونه کار و زندگیمون شده همین

پسر منم اونجوره الان نزدیک هفت ماهشه دندون گیر یا عروسک میدم دستش بازی میکنه گاهی خسته میشه باز بغل میخواد

عزیزم بچه باید هر دوساعت یبار بخوابه سعی کن روشی که برا خوابوندش انتخاب کردی رو موقعی که گریه میکنی اونجوری بخوابونیش زیاد هم سرپا نگه ندارش عادت میکنه بشین بغلش کن بازی کن باهاش حرف بزن

اینقدر حرف زدیم باهاش که از الان کم‌ مونده به حرف بیاد حتی میخواد گریه کنه حرف میزنه صداهای مختلف در میاره 

زمین میشینیم گریش در میاد فوری و اصلا اروم‌نمیشه عادت دادم روی پام‌ میخوابونم ولی اونم ارومش نمیکنه

در طول روز ۲ساعت خوابه کلا شبا هم ۱میخوابه تا ۷

پدرم در اومده 

سلام خانوما من بعد از اون روز چند جا دکتر بردم برای بچم تشخیص دلپیچه دادن خیلی هم خرج دوا و درمون کردم ولی فرقی نکرد اصلا

رفتم سمت طب گیاهی داروی فینوس معرفی کرد همون روزی که استفاده کردم بچم سه چهارساعت خوابید اروم بعد که بیدار شد دیگه نه خبری از گریه های بی دلیل بود نه بغل خواستن 

بچم خیلی اروم شده پیشنهاد میکنم مادرایی که مثل من هستن استفاده کننداصلا هم ضرر نداره 

فینوس یک گیاهی هست که میوه ای داره دراز مثل چوب که اونو باید بشکنین داخلش لایه لایه قهوه ای داره که نازک هستن اونو چند تیکه کوچیک توی اب جوش بندازین خودش کم کم حل میشه صبح سه قاشق مربا خوری عصر هم‌همین مقدار بدین عالیه معجزه میکنه

برای نوزادانی که به سخت مدفوع میکنن هم تاثیر داره استفاده کردین نظرتونو بگین. این دارو از قدیم استفاده میشده