2777
2789
عنوان

مامانا...

110 بازدید | 11 پست

خانومای مهربون پسرام هر دو سرما خوردن ۳ ساله و ۱/۵ساله

دکتر متخصص اطفال هم دوبار بردم ولی بدتر شدن ولی بهتر نشدن

صداشون گرفته و سرفه های وحشتناک دارن

شنیدم شربت پروسپان خیلی موثره به همسرم گفتم گرفته ولی گفتم قبل از اینکه بدم بخورن بپرسم ببینم اینجا

کسی تجربه ای داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نازی دو تا پسر پشت هم خدا حفظشون کنه ایشالا زودترم خوب شن

میشه یه ذره برام توضیح بدی کی واسه دومی اقدام کردی آیا خواسته بود یا نخواسته...از سختیاش دغدغه هاش خیلی دوست دارم بدونم بچه با فاصله کم خوبه یا نه

بازم هیچی...

این شربت رو نشنیدم استارتر 

ببببچه ها به تاپیک اخر منم سر بزنین اگه شیرازی هسین.  بابا یه سوال پرسیدم یکککک نفرم ج نداد 😐😐😐 

چیزی که فراوان است اینجا تنهاییِ بی دریغِ من است....
وای نازی دو تا پسر پشت هم خدا حفظشون کنه ایشالا زودترم خوب شن میشه یه ذره برام توضیح بدی کی واسه دو ...

عزیزم من ناباروری اولیه داشتم بمدت ۶ سال بعد از کلی درمان در اوج ناباوری وقتی درمانو رها کرده بودم باردار شدم.بعد از تولد پسرمم دکتر گفت مشکل شما به قوت خودش باقیه و نیازی نیست پیشگیری سفت و سختی بکنی.و پسر دوممو اینجوری باردار شدم.فاصله شون ۱۸-۱۹ماهه.و بزرگ کردنشون سخته.همو فوق العاده دوس دارن ولی ناخواسته همو اذیت میکنن.فقط امیدوارم بزرگتر که شدن دوستای خوبی برا هم بشن