2777
2789
عنوان

سقط مكرر

173 بازدید | 7 پست

با سلام 

من چند بار حامله شدم  كه در همه موارد همون ماه اول بتا در حد عدد مشكوك بين ١٠ تا 50 ميره و بعد افت مي كنه و بچه سقط مي شه

اي وي اف هم كردم رحمم هم هيستروسكوپي كردم و  آي وي آي جي هم تزريق كردم و حتي لنفو تراپي هم كردم اما تو همه بار داريا چه به صورت طبيعي و چه آي وي اف همين اتفاق بتا مشكوك و بعد كاهش بتا مي افته

آيا كسي تو اين زمينه تجربه اي دارشته و به نظرتون چيكار بايد كرد؟

من دوبار سقط داشتم هردوتاشم بی دلیل بود 

اولی چون خبرنداشتم و به خودم فشار اوردم سقط شد

دومی هم قلبش تشکیل نشد 

تو فاصله زمانی سه چهار ماهه بودن 

یکم به بدنم استراحت دادم و بهش رسیدم بعدش اقدام کردم که خداروشکر باردار شدم و الان دخترم ۱۸ ماهشه 

امیدوارم موفق باشید و خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه 💚

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری شیمیایه دیگه در واقح لقاح صورت گرفته اما نطفه ضعیفه و دفع میشه در واقع بارداری رخ نداده....ش ...

نه فكر نكنم چون به بلاست رسيده و گفتن جنينا خوبن😢😢

نه فكر نكنم چون به بلاست رسيده و گفتن جنينا خوبن😢😢

سلام خانوم خواهش میکنم تورو بخدا جوابمو بده 

شما درنهایت چیکلر کردی برای بارداری؟؟ منم دوباره دارم انتقال جنین میدم بتام کم رشد میکنه و بعدم افت مکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز