2777
2789

بله،من وقتمو با رمان خوندن و کتاب خوندن و چرخیدن تو فضای مجازی و چت  کردن و درد و دل باغریبه ها تو تل گرام پر کردم موفق ب فراموش شدم،اما بعد از یه سال و خورده ای خودش اومد با جونو و دل خواست

زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهوومم😊

نگران نباش عزیزم....من خداروشکرزندگیم خوبه....ولی رویایی نیس که فکرشومیکردم...انشالله خوشبخت بشی❤❤

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نگران نباش عزیزم....من خداروشکرزندگیم خوبه....ولی رویایی نیس که فکرشومیکردم...انشالله خوشبخت بشی❤❤

عزیزم مال هیشکی نیس  میدونم نزندگی رویایی فقط تو  رماناست  ممنون همچنین شما

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
ماکه رسیدیمم هنرخاصی نکردیم

حستون تغییر کرد؟؟؟.چی باعث تغییرش شد.؟؟؟؟مگ میشه ادم عاشق حسش تغییر کنه.؟؟؟

من میگم اونا ک عاشق شدن و زندگی کردن خوشبخترین ادما ی این دنیان.

یاد گفتگو خبر شبک دو افتادم😅😅

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..

بچه ها خدا وکیلی  ادم وقتی رمانا رو میخونه یا بعضیا که تو نجازی تعریف میکنن کمی تا قسمتی جو گیر میشه😂😂😂  با این که نمیدونه کدومش راسته و کدومش دروغ  😐😐😐 میدونین چرا اینو میگم؟ چون پای عشقو عاشقی برسه  همه درصدر جدولن  ولی فرداش میان تاپیک  خیانت میزنن😐😐😐 در کل منظورم اینه همین فضای مجازی و حرفای دیگران باعث میشه منو  شما عشق و عاشقی رو بزرگ کنیم😉😉😉

حستون تغییر کرد؟؟؟.چی باعث تغییرش شد.؟؟؟؟مگ میشه ادم عاشق حسش تغییر کنه.؟؟؟ من میگم اونا ک عاشق شدن ...

فکر نکنم این طور باشه وقتی بری تو زندگی عشقت لابه لاش گم میشه ادمی همیشه حسرت چیزی رو که نداره میخوره بهش برسه میبینه خبری نیست😊😊